Op zoek naar management cursus?

   
   
 
management cursus
Opleidingen Management en Leidinggeven ISBW.
NIMA Met een NIMA-diploma kun je aantonen over welk kennisniveau en welke werkervaring je beschikt. Human Resources Management HRM Verdiep je in tools en methoden die je nodig hebt voor het doorgronden en ontwikkelen van een strategische visie. Communicatieve Vaardigheden Leer hoe je een inspirerende presentatie geeft of volg een cursus overtuigingskracht waarin je gericht gaat oefenen met effectief gedrag.
Opleidingen Leiderschap en Management Windesheim.
Excelleren in leiderschap. Future driven strategy. Cursus / Module. Good governance profit. Cursus / Module. 6 maanden-1 jaar. Cursus / Module. Human Resource Management HRM. Cursus / Module. Leadership and the human factor. Cursus / Module. Leidinggeven I / Basisbekwaam.
Training IT Management Group.
You are here: Home Training. De IT Management Group is specialist in het verzorgen van praktijkgerichte kwaliteitstrainingen op het gebied van IT Management, projectmanagement, architectuur, testmanagement, agile scrum, DevOps, security, privacy, big data, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. Trainingen van de IT Management Group zijn gecertificeerd door o.a.
Cursus time management voor de zorg TIJDwinst.com.
Hoe pak je die effectief aan? Cursus time management voor de zorg. Een cursus time management voor de zorg helpt je om de focus terug te krijgen op datgene wat binnen jouw specifieke zorgfunctie daadwerkelijk van belang is, terwijl je ondertussen grip houdt op.:
Management: online cursus.
Deze introductiecursus management gidst je door enkele praktische modellen en theorieën. De cursus reikt je gereedschap aan om onmiddellijk je voordeel mee te doen en modellen om de gedachten te ordenen. Leidinggeven en management. Leidinggeven is iets anders dan management.
Opleiding Basiskennis Management Cursus als thuisstudie NHA.
Ook kengetallen als rentabiliteit, solvabiliteit en liquiditeit komen aan de orde. Als deze cursus Basiskennis Management je bevalt kun je ervoor kiezen om nog een stapje hogerop" te gaan en te starten met de opleiding Middle Management van NHA, een cursus die perfect aansluit op deze cursus Basiskennis Management.
1.998 management opleidingen vergelijken? Ontvang gratis brochures! Springest.
Bij Springest zijn er rond de 2.500 management opleidingen. Van een aanvullende cursus management of opleidingen voor middle managers die al een HBO opleiding management gevolgd hebben, tot coachend leidinggeven voor doorgewinterde management teams. In dag of avondstudie. Voor groepen of als individuele training.
Management training, cursussen en opleidingen IMK Opleidingen.
Opleiding Human Resource Management A. Training Commerciële binnendienst. Training Time management en stresspreventie. Training De secretaresse in topvorm. Training De effectieve teamleider. Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag. Henry Dunantweg 28 2402 NR Alphen aan den Rijn. T: 0172 42 34 56.
Management opleiding Word manager met de cursussen van NTI.
Vanaf 3870, p/m. Wil je gedrag in groepen beter leren kennen en om leren gaan met verschillende situaties in groepen? Volg dan nu de cursus Teambuilding van het NTI. Vanaf 5820, p/m. Nemas Basiskennis management NBM. De Nemas Basiskennis Management opleiding volg je bij het NTI.
Management en Leidinggeven NCOI Opleidingen en Trainingen.
NCOI Opleidingen biedt u een zeer uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen op het gebied van management. Ons volledige aanbod praktijkopleidingen, MBO, HBO, HBO Bachelor en Masteropleidingen en interessante praktijktrainingen treft in de categorieën hierboven aan. Een populaire opleiding is HBO Management 1 jaar.
Product Management cursus Utrecht Business School.
De cursus Product Management is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van product management, marktonderzoek, product ontwikkeling, marketing en financiële planning. De cursus is een executive training wat betekent dat een bepaald werk en denkniveau gewenst is.
Opleiding Management of Bedrijfskunde volgen? Scheidegger Opleidingen.
Een opleiding op het gebied van management en bedrijfskunde van Scheidegger geeft je een voorsprong in dit boeiende vakgebied. Bij Scheidegger heb je de keuze uit een groot aantal opleidingen en trainingen op bedrijfskundig en managementgebied, zoals MBO Praktische Bedrijfskunde, HBO Bachelor Bedrijfskunde, HBO General Management, de vakopleiding Algemene Ondernemersvaardigheden AOV, en de Basistraining Leidinggeven.

Contacteer ons