Meer resultaten voor management cursus

   
   
 
management cursus
Cursus Time Management in 1 dag TimeManagement.net.
Een cursus time management hoeft niet twee of meerdere dagen te duren of saai te zijn, dat zul je ervaren tijdens onze 1-daagse cursus die boordevol zit met praktische tips en technieken waarmee je direct flexibel aan de slag kunt gaan in jouw veeleisende moderne werkomgeving.
Opleidingen Management en Leidinggeven ISBW.
NIMA Met een NIMA-diploma kun je aantonen over welk kennisniveau en welke werkervaring je beschikt. Human Resources Management HRM Verdiep je in tools en methoden die je nodig hebt voor het doorgronden en ontwikkelen van een strategische visie. Communicatieve Vaardigheden Leer hoe je een inspirerende presentatie geeft of volg een cursus overtuigingskracht waarin je gericht gaat oefenen met effectief gedrag.
Opleiding Management of Bedrijfskunde volgen? Scheidegger Opleidingen.
Een opleiding op het gebied van management en bedrijfskunde van Scheidegger geeft je een voorsprong in dit boeiende vakgebied. Bij Scheidegger heb je de keuze uit een groot aantal opleidingen en trainingen op bedrijfskundig en managementgebied, zoals MBO Praktische Bedrijfskunde, HBO Bachelor Bedrijfskunde, HBO General Management, de vakopleiding Algemene Ondernemersvaardigheden AOV, en de Basistraining Leidinggeven.
Time management: 186 Cursussen Trainingen.
Tijdens de cursus Time management leer je prioriteiten te stellen, nee te zeggen, effectief te delegeren, tijdverspillers aan te pakken en t. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze cursus.
Product Management cursus Utrecht Business School.
De cursus Product Management is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van product management, marktonderzoek, product ontwikkeling, marketing en financiële planning. De cursus is een executive training wat betekent dat een bepaald werk en denkniveau gewenst is.
Management: online cursus.
Deze introductiecursus management gidst je door enkele praktische modellen en theorieën. De cursus reikt je gereedschap aan om onmiddellijk je voordeel mee te doen en modellen om de gedachten te ordenen. Leidinggeven en management. Leidinggeven is iets anders dan management.
Managementcursus Managementtraining Opleiding op maat!
Carrière en werk. 0528 23 60 30. Of mail naar: info@desteven.nl. home / incompany training cursus / management cursus training. Managementtraining en managementcursussen incompany. De Steven verzorgt managementcursus en managementtrainingen voor managers en leidinggevenden maar ook voor directeuren en ondernemers.
Opleiding Basiskennis Management Cursus als thuisstudie NHA.
Ook kengetallen als rentabiliteit, solvabiliteit en liquiditeit komen aan de orde. Als deze cursus Basiskennis Management je bevalt kun je ervoor kiezen om nog een stapje hogerop" te gaan en te starten met de opleiding Middle Management van NHA, een cursus die perfect aansluit op deze cursus Basiskennis Management.
Management training, cursussen en opleidingen IMK Opleidingen IMK Opleidingen.
Zonder de juiste begeleiding bestaat de kans dat u een goede medewerker kwijt bent en er een slechte leidinggevende bij heeft. IMK Opleidingen richt zich vooral op deze hardwerkende doeners. Onze management opleidingen en trainingen zijn uitermate herkenbaar en direct toepasbaar in de praktijk.
Management en bedrijfskunde opleidingen Avans.
Ons aanbod varieert van losse trainingen en management opleidingen van een dagdeel tot een complete bedrijfskundige master opleiding bijvoorbeeld MBA of master of Strategic Management. Op deze manier kunt u zich altijd blijven ontwikkelen binnen uw vakgebied met een professionele management cursus van Avans.
Management en Leidinggeven NCOI Opleidingen en Trainingen.
NCOI biedt gerichte managementopleidingen om u goed voor te bereiden op die volgende stap, bijvoorbeeld Management voor de Gezondheidszorg, Management voor de Overheid en non-profit, Vrijetijdsmanagement of Management van Onderwijs. Een organisatie moet zich continu verbeteren om succesvol te zijn.
Opleidingen Leiderschap en Management Windesheim.
Managing todays business. Cursus / Module. Master Leadership in Transition. Masterclass Arbeids en Ontslagrecht. Cursus / Module. Masterclass Strategische personeelsplanning een op maat stappenplan. Cursus / Module. Cursus / Module. Oriëntatie op leidinggeven. Pedagogiek en Management PMK. Strategie en Leiderschap.

Contacteer ons