Zoeken naar Opleiding Management

   
   
 
Opleiding Management
Management opleiding kiezen: Welke past bij jou?
De opleiding spitst zich toe op management. De modules Organisatie en management en Finance for non-financials geven je praktische inzichten. Als managementassistent/directiesecretaresse neem je het management veel werk uit handen door hen te ondersteunen bij de planning en organisatie van.
Management: online cursus.
Deze introductiecursus management gidst je door enkele praktische modellen en theorieën. De cursus reikt je gereedschap aan om onmiddellijk je voordeel mee te doen en modellen om de gedachten te ordenen. Leidinggeven en management. Leidinggeven is iets anders dan management.
Facility Management hbo-opleiding.
Zo creëer je een opleiding die helemaal bij jou past. Je kunt je specialiseren in.: Vastgoedontwikkeling of management. Je kunt ook een programma kiezen dat jou optimaal voorbereidt op een vervolgstudie aan de universiteit. Impressie van de opleiding Facility Management.
Middle management opleiding op hbo niveau Inholland Academy.
Ben jij senior-medewerker met ambitie richting een leidinggevende positie of ben je net gestart in een leidinggevende functie? Met de opleiding Middle management ontwikkel jij de juiste kennis en krijg je praktische handvatten aangereikt om flexibel en succesvol om te gaan met de vele uitdagingen die op je pad komen.
sdo-opleidingen.nl.
Deelnemers aan de hbo Associate degree opleiding Management in de zorg van Hogeschool SDO kunnen vanaf 1 september 2017 voor een financieringsvoucher van 1250, per opleidingsmodule van 30 studiepunten EC in aanmerking komen. Vanaf 1 september 2017 kan de Hogeschool SDO bij u starten met deze opleiding.
ROC Midden Nederland.
Studenten Gerianne, Thomas en Flynn van de opleiding Manager / Ondernemer Horeca draaiden hun hand er niet voor om. Onder leiding van tweedejaars student Lars ook van de opleiding Manager / Ondernemer Horeca werkten ze woensdag 10 oktober voor het eerst mee op een externe locatie.
Deeltijd Management CHE.
In hoog tempo komt een scala aan onderwerpen voorbij. Van persoonlijk leiderschap tot communicatievaardigheden, strategisch management en beleidsontwikkeling. Maar we staan ook stil bij procesgericht organiseren, verandermanagement, menselijk gedrag in organisaties en bedrijfsfinanciën. De opleiding wordt gegeven door docenten uit de non-profit sector, de overheid én het bedrijfsleven.
Office Management Landstede MBO.
Bedrijfsadministrateur BOL/BBL Niveau 4 Harderwijk, Raalte, Zwolle. Junior Assistent-Accountant BOL/BBL Niveau 4 Harderwijk, Zwolle. Medewerker Human Resource Management HRM BOL Niveau 4 Zwolle. Juridisch Administratief Dienstverlener BOL Niveau 4 Zwolle. Managementassistent / Directiesecretaresse BOL/BBL Niveau 4 Harderwijk, Zwolle. Bezoek open huis.
Opleiding Middenmanagement PO Penta Nova.
Met de éénjarige opleiding Middenmanagement PO geef je vorm aan jouw visie op onderwijsmanagement, verwerf je managementvaardigheden en leer je organisatieontwikkelingen in kaart te brengen en te beheren. De opleiding is gebaseerd op de beroepsstandaard van het Schoolleidersregister PO en bestaat uit 3 modulen van 5 ECTS. Module 1: Visie op onderwijs en management.
Master Management MSc Open Universiteit.
De masteropleiding Management integreert functionele deelgebieden van management, zoals marketing, HRM en financieel management, en biedt een verbindend perspectief over management. Naast het overbrengen van state-of-the-art op onderzoek gebaseerde kennis over algemeen management, biedt de master bovenal een kritische reflectie op theorie en praktijk van managementvraagstukken. De opleiding is ontworpen vanuit een hedendaags perspectief, waarin de complexiteit van organisaties als menselijke samenwerkingsverbanden wordt benadrukt.
Watermanagement/Aquatische HZ University of Applied Sciences.
De opleiding Watermanagement kent twee specialisaties: Aquatische Ecotechnologie met een accent op biologie, ecologie en techniek en Delta Management met een accent op gebiedsontwikkeling onder invloed van klimaatverandering en economie. In jaar één maak je kennis met beide specialisaties. Aan het eind van je eerste studiejaar bepaal je in welke richting je wilt afstuderen.
Opleiding Management in de Zorg YouChooz.nl YouChooz.nl.
Opleiding mogelijkheden Management in de zorg 06/06/2017 Redactie YouChooz. Op de volgende pagina vind je de scholen die de opleiding Management in de Zorg aanbieden. Elke onderwijsinstelling legt haar eigen accent op de opleidingsinhoud. Opleiding mogelijkheden Management in de zorg 03/06/2017 Soukaina.

Contacteer ons