Resultaten voor scrum

   
   
 
scrum
De werkwijze van Scrum Scrumguide.nl.
Op ons kennisplatform voor Scrum Masters vind je handige checklists voor iedere scrum meeting. Over het algemeen kan gesteld worden dat Scrum makkelijk is om te begrijpen, maar vaak moeilijker is om perfect uit te voeren. Meer weten over de Scrum Master?
Agile Scrum: Wat, hoe, waarom? Inclusief overzicht Agile Scrum termen.
Agile is een algemeen term die wordt gebruikt voor een groep van software ontwikkel methodes zoals Scrum, Kanban, Lean, Enterprise scrum, Rational Unified Process RUP, Extreme Programming XP en context drive testen. Naast deze methodes zijn er nog meer dan 40 verschillende varianten van Agile.
Wat is Scrum? Uitgelegd in 10 Korte Animatie Video's.'
In korte sprints van 1 tot 4 weken levert een Scrum team telkens een deelproduct of een verbetering op een bestaand product op. Een Scrum team bestaat uit een Product Owner, een Ontwikkelteam en een Scrum Master. In deze aflevering kijken we naar de Scrum Master.
Scrum: de rol van de Scrum Master Ambrero.
Vorige week schreef ik een korte introductie over de verschillende rollen en artifacts binnen een Scrum proces. In dit artikel ga ik verder in op de planning en uitvoering van een Scrum proces. Ook ga ik verder in op de rol van de Scrum Master.
What is Scrum Methodology, Everything You Need To Know About.
This article explains everything that you need to know about Scrum including the rules and relationships that are involved. Furthermore, there are tactics discussed that reveal the different ways that the Scrum Framework can be used. Understanding Scrum: Scrum Theory.
Scrum Product Owner Training Certificering Quint Academy.
Praktijkcases, oefeningen en sparren met andere professionals staan centraal. In het eerste deel komt het volgende aan de orde: het gedachtegoed achter Agile; de rolverdeling tussen business en IT; verkenning van de agile methodieken Scrum en DSDM Atern; rollen binnen Agile Business Sponsor, Business Visionary, Scrum Master en Product Owner.
Scrum softwareontwikkelmethode Wikipedia.
Dit proces is niet het belangrijkste scrum proces, maar is in de loop van de tijd toegevoegd om te zorgen dat de zaken op de back-log voldoende kwaliteit hebben duidelijk genoeg zijn, om in de komende sprint opgenomen te worden.
Onze werkwijze Agile scrum Axendo. Axendo Logo. Axendo Logo. Facebook. LinkedIn. Twitter.
Toch kijken we ook altijd naar het type project en organisatie of scrum werken de beste projectmethode is. We zijn agile genoeg om ook andere beproefde projectmethoden toe te passen. Wat is Agile scrum? Agile scrum is een manier van het flexibel organiseren agile management van softwareontwikkelingen.
Scrum vs Lean Bureau Tromp.
Kijk voor meer informatie over Scrum eens op ons Scrum Kennisplatform. We hebben daarnaast een Kennisplatform specifiek voor Scrum Masters ontwikkeld. Overeenkomsten: Scrum vs Lean. De grootste overeenkomst tussen Scrum en Lean is toch wel de samenwerking tussen de werknemers die centraal staat.
Het einde van de Scrum Master Priom Denk, doe en leer met Agile en Scrum.
Het einde van de Scrum Master. De belangrijkste reden voor een bedrijf om een Scrum Master aan te trekken zou moeten zijn om stabiele en zelf-georganiseerde teams te creƫren met een duidelijke en boeiende richting, helpen om organisatorische belemmeringen te identificeren en op te lossen, evenals adoptie van de Agile filosofie in de organisatie.
Word in twee dagen Scrum Master bij de IT Academy in Groningen.
Tijdens deze tweedaagse training leert u de essentie van het werken in SCRUM teams met de nadruk op de rol van SCRUM Master. U maakt kennis met de basisprincipes van Agile en de SCRUM methode en brengt deze door middel van gerichte oefeningen in de praktijk.
Scrum en Agile.
Dit doet hij/ zij door het Scrum proces te bewaken, faciliteren en optimaliseren. De Scrum Master zorgt dat het team goed samenwerkt, zodat de Product Owner een kwalitatief hoogstaand eindproduct krijgt opgeleverd en is verantwoordelijk voor de praktische randvoorwaarden: goede apparatuur en een prettige werkomgeving.

Contacteer ons