Meer resultaten voor scrum

   
   
 
scrum
Scrum softwareontwikkelmethode Wikipedia.
Dit proces is niet het belangrijkste scrum proces, maar is in de loop van de tijd toegevoegd om te zorgen dat de zaken op de back-log voldoende kwaliteit hebben duidelijk genoeg zijn, om in de komende sprint opgenomen te worden.
Wat is Scrum? Bekijk het filmpje en lees meer over de Scrum aanpak.
Scrum is een projectaanpak waarmee in projecten sneller en beter resultaat wordt bereikt. Elk project kan in beginsel met Scrum worden uitgevoerd. Wij zijn gespecialiseerd in toepassing buiten de softwareontwikkeling. Het raamwerk van Scrum bestaat uit rollen, ceremonies en lijsten.
Wat is Scrum? Six Sigma.
Scrum wordt in steeds meer organisaties omarmd en dat is niet zo gek want volgens de grondlegger van Scrum kunnen bedrijven tweemaal zoveel doen in de helft van de tijd met behulp van Scrum. Zelf aan de slag met Scrum?
Wat is Scrum? Simpele Uitleg van de Methode Infographic.
Binnen Scrum wordt er gewerkt in zelf-organiserende teams bestaande uit verschillende specialisten en Scrum rollen. Degene die het proces begeleidt, wordt ook wel de Scrum Master genoemd check ook eens ons Scrum Master Kennisplatform. Deze persoon zorgt ervoor dat het team zich aan de regels houdt en efficiƫnt kan doorwerken.
Scrum in minder dan 5 minuten YouTube.
Zo past Scrum helemaal bij een snel veranderende wereld. Scrum wordt in de softwareontwikkeling veel toegepast, maar is geschikt voor vrijwel alle projecten en organisaties. Scrum Company is gespecialiseerd in de toepassing van Scrum en agile buiten de softwareontwikkeling en IT.
Wat is Scrum en Agile. De methode met voorbeelden en tips.
Starten met Scrum Agile. Agile en Scrum: methode, tools en tips. Scrum Agile projectmanagement. Hoe Agile werken en organiseren. Het Scrum team en de Scrum sprint. Wat is Scrum Agile. Scrum is niet zozeer een aanpak, maar eerder een filosofie.
Scrum of Scrums: wat is het en hoe werkt het? Scrum Guide.
Als er weinig teams werken aan het project en de Scrum of Scrums meeting te klein zal gaan worden, dan kan het een goede keuze zijn om twee vertegenwoordigers van elk team te laten deelnemen. De Scrum Master kan dan bijvoorbeeld aanhaken, samen met de persoon die door het team is aangewezen.
De werkwijze van Scrum Scrumguide.nl.
Om verwarring te voorkomen; Scrum is geen proces of techniek voor het maken van producten, maar een framework dat als hulpmiddel gebruikt kan worden bij de ontwikkeling van producten of diensten. Binnen het Scrum framework wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende rollen: Scrum Master, Product Owner, en Ontwikkelteam.
Wat is Scrum? Scrum.nl.
Prowareness biedt daarom de mogelijkheid om theorie en praktijk aan elkaar te koppelen door middel van de Professional Scrum Master en Professional Scrum Product Owner Training, inclusief certificering vanuit Scrum.org. Als je op zoek bent naar nog meer verdieping, kun je er ook voor kiezen om de Professional Scrum Developer training of de Scaled Professional Scrum training te volgen.

Contacteer ons