Resultaten voor agile

   
   
 
agile
Wat is Agile? Projectmanagement-training.nl.
De uitspraken: wij hoeven niet te plannen want wij werken Agile of Agile is meer een houding en mindset dus we hoeven niet gestructureerd te werken komen we ook regelmatig tegen. Maar Agile is niet zo vrijblijvend en zeker meer dan alleen een mindset.
Agile lukt niet. Wat nu? Frankwatching.
De achterkaft van Agile with a smile stelt dat met een paar eenvoudige aanpassingen het agile werken veel successvoller kan zijn en dat die aanpassingen komen uit de methoden die hij overboord had gezet. Ik ben enorm bang dat mensen met wat minder agile ervaring dit boek lezen en denken: Zie je wel, die vrijheid-blijheid-mentaliteit van agile werkt dus helemaal niet.
Wat is Agile? Scrum Company.
Wanneer werk je nu agile in je organisatie? Wij zien wij vanuit onze brede ervaring met agile veranderen vier belangrijke kenmerken: flexibele strategie, multidisciplinaire teams, in korte cycli én visueel werken. De groei naar een wenbare organisatie noemen we een agile transformatie.
Agile? Dat is oude wijn in nieuwe zakken NRC.
Illustratie Tomas Schats. Scrummen, product owners, backlogs, stand-ups, chapter leads, tribes, squads en roadmaps: als bedrijven agile gaan werken dat betekent wendbaarder, flexibeler gaan ze heel raar praten. Agile werd natuurlijk niet voor niets deze maand al door de beroepsvereniging voor communicatie, Logeion, uitgeroepen tot jeukwoord van het jaar.
Wat is Scrum en Agile. De methode met voorbeelden en tips.
Geïnspireerd door het Agile Manifesto brengen steeds meer organisaties het agile werken in de praktijk. Nieuw: De agile ketengerichte organisatie De toenemende invloed van Lean Management en Agile/Scrum. Waarom en hoe agile werken. De volgende artikelen betreffen de agile manier van werken in de praktijk.
Wat is Agile? Het Adviesbureau.
Jeff ontdekte het woord Agile in een boek waarin bedrijven beschreven dat ze ten eerste lean waren, maar Agile waren geworden door klanten direct te betrekken bij productontwikkeling. In Jeffs woorden: Agile Lean een klant die participeert in het productontwikkelingsproces.
Pas op de valkuilen van agile werken Overhetnieuwewerken.
Fout vanaf het begin. Maar juist de mensen die als eerste agile gingen werken, de softwareontwikkelaars, krijgen steeds vaker een vieze smaak in hun mond als ze het woord horen. Ze vinden dat agile niet meer hun eigen manier van werken is.
Wat is Agile.
Wat is Agile projectmanagement? WAT IS AGILE SCRUM. Onder Agile vallen een aantal frameworks, zoals Scrum, Kanban, Extreme Programming XP en Lean. Scrum is niet hetzelfde als Agile, maar is één van de manieren om het Agile gedachtegoed toe te passen.
Agile-softwareontwikkeling Wikipedia.
10 Opleidingen en certificering. Hoewel de praktijken die onder de noemer agile vallen al gangbaar zijn sinds software ontwikkeld wordt, valt de geboorte van agile als term en concept, terug te brengen tot het Agile Manifesto. Agile Manifesto bewerken. Het Agile Manifesto 1 Manifesto for Agile Software Development werd opgesteld tijdens een informele bijeenkomst van zeventien softwareontwikkelaars.
Wat is Agile.
Wat is Agile projectmanagement? WAT IS AGILE SCRUM. Onder Agile vallen een aantal frameworks, zoals Scrum, Kanban, Extreme Programming XP en Lean. Scrum is niet hetzelfde als Agile, maar is één van de manieren om het Agile gedachtegoed toe te passen.
Wat is Agile? De volledige achtergrond van Agile Agile Scrum Group.
Samen vormen ze de basis voor de Agile organisatie. Agile methodieken kunnen veranderen, maar de Agile mindset die van toepassing is op de drie wetten van Agile blijft. Ze bieden een blijvende handleiding voor wat er komt kijken bij een organisatie die Agile wordt.
Agile: scrumteams, training, devops tooling Incentro.
Wij helpen om deze voordelen te bereiken door afdelingen te ondersteunen in de transitie naar een agile werkwijze, zoals scrum. We leveren hiervoor trainingen, workshops, juiste tooling maar bovenal scrum masters en agile coaches die teams en de rest van de organisatie begeleiden.

Contacteer ons