Meer resultaten voor agile

   
   
 
agile
Wat is Agile? Six Sigma.
Agile voor complexe projecten. Agile is juist niet alleen geschikt voor relatief eenvoudige bedrijfstoepassingen. Juist voor complexe en langlopende projecten kan Agile een hele goede metgezel zijn. Agile hakt complexe projecten in stukjes de iteraties, waardoor dergelijke projecten behapbaar worden.
Wat is Agile? Scrum Company.
Wanneer werk je nu agile in je organisatie? Wij zien wij vanuit onze brede ervaring met agile veranderen vier belangrijke kenmerken: flexibele strategie, multidisciplinaire teams, in korte cycli én visueel werken. De groei naar een wenbare organisatie noemen we een agile transformatie.
Wat is Agile? De volledige achtergrond van Agile Agile Scrum Group.
Samen vormen ze de basis voor de Agile organisatie. Agile methodieken kunnen veranderen, maar de Agile mindset die van toepassing is op de drie wetten van Agile blijft. Ze bieden een blijvende handleiding voor wat er komt kijken bij een organisatie die Agile wordt.
Wat is Agile? Computerworld.
Tegelijkertijd lijkt dat ook de zwakte van Agile ontwikkeling: als plannen telkens veranderen en communicatie niet in documenten vastligt, ligt de weg open naar willekeur en chaos. Daarom moet er een organisatie staan die past bij de Agile methode: een open, communicatieve cultuur waarin competente mensen het vertrouwen krijgen om beslissingen te nemen.
Agile-softwareontwikkeling Wikipedia.
10 Opleidingen en certificering. Hoewel de praktijken die onder de noemer agile vallen al gangbaar zijn sinds software ontwikkeld wordt, valt de geboorte van agile als term en concept, terug te brengen tot het Agile Manifesto. Agile Manifesto bewerken. Het Agile Manifesto 1 Manifesto for Agile Software Development werd opgesteld tijdens een informele bijeenkomst van zeventien softwareontwikkelaars.
Wat is Scrum en Agile. De methode met voorbeelden en tips.
Nieuw: De agile ketengerichte organisatie De toenemende invloed van Lean Management en Agile/Scrum. Waarom en hoe agile werken. De volgende artikelen betreffen de agile manier van werken in de praktijk. Agile werken en netwerkorganisaties Casus agile werken: succesfactoren en lessons learned.
Scrum vs Agile, wat is het verschil eigenlijk? Agile Scrum Group.
Agile HR training. Agile Lean Training. Interim Agile Coach. Interim Scrum Master. Ontvang eens in de twee weken de nieuwste inzichten van onze Agile Coaches. 2018 Agile Scrum Group Agile Scrum Group scoort 85, uit 10 op basis van 227 reviews.
Wat is Agile? Projectmanagement-training.nl.
De uitspraken: wij hoeven niet te plannen want wij werken Agile of Agile is meer een houding en mindset dus we hoeven niet gestructureerd te werken komen we ook regelmatig tegen. Maar Agile is niet zo vrijblijvend en zeker meer dan alleen een mindset.
Wat is agile werken? YouTube.
Agile Scrum Group 2196, views. Agile Simulation Part 20 The Daily Standup Agile Videos Duration: 1032. Agile Training Videos 262459, views. What is Agile? Agile ME 36935, views. Agile Leadership: Preparing for an Unconventional Career Path Emily Phillips TEDxUWMilwaukee Duration: 1918.
Wat is Agile.
Wat is Agile projectmanagement? WAT IS AGILE SCRUM. Onder Agile vallen een aantal frameworks, zoals Scrum, Kanban, Extreme Programming XP en Lean. Scrum is niet hetzelfde als Agile, maar is één van de manieren om het Agile gedachtegoed toe te passen.

Contacteer ons