Meer resultaten voor agile

   
   
 
agile
Agile Scrum: Wat, hoe, waarom? Inclusief overzicht Agile Scrum termen.
Hoe is Agile ontstaan? De Agile filosofie is ontstaan in 2001 toen 17 programmeurs bij elkaar kwamen om het Agile Manifesto te schrijven. In het Agile Manifesto staan de basisprincipes van het Agile werken beschreven. Wat is het doel van het Agile manifesto?
Agile-softwareontwikkeling Wikipedia.
10 Opleidingen en certificering. Hoewel de praktijken die onder de noemer agile vallen al gangbaar zijn sinds software ontwikkeld wordt, valt de geboorte van agile als term en concept, terug te brengen tot het Agile Manifesto 1. Agile Manifesto bewerken.
Agile en scrum werken GITP.
Tijdens de training agile en scrum werken gaan we in op wat agile zo effectief maakt. U leert de behandelde agile methodieken en concepten direct toe te passen op uw actuele projecten. U krijgt input in de vorm van korte theoretische inleidingen, opdrachten, intervisie, praktijkvoorbeelden, oefeningen en praktijksimulaties.
Wat is Agile service management?
De agile kernwaarden behoren tegenwoordig niet meer alleen tot softwareontwikkeling, maar zijn inmiddels toegespitst op allerlei soorten organisaties. Door deze ontwikkeling zijn er verschillende versies van het Agile Manifesto ontstaan, waarvan Modern Agile het populairst is. Wat is Agile Service Management?
Agile in 1 dag seminar.
Gebaseerd op het boek Agile werken in 60 minuten door Rob van Lanen en Rini van Solingen. In 8 uur tijd nemen Rob van Lanen en Rini van Solingen je mee op reis door 20 jaar kennis en ervaring met Agile werken.
Agile is een mindset: zo begin je Frankwatching.
Kortom, in eenvoudige situaties met een hoge voorspelbaarheid heeft agile weinig extras te bieden. Scrum zou een doel kunnen worden in plaats van een middel. Hoe begin je met agile werken? Het boek geeft een recept om in 7 stappen te starten met agile werken.
Het agile PMO door Finext.
Al met al zijn er voor het PMO dus legio mogelijkheden om van toegevoegde waarde te zijn in een Agile wereld. Zowel tijdens de transitie naar Agile werken als in die fase die daar op volgt blijft er behoefte aan ondersteuning.
Wat is Agile? Scrum Company.
Wij zien wij vanuit onze brede ervaring met agile veranderen vier belangrijke kenmerken: flexibele strategie, multidisciplinaire teams, in korte cycli én visueel werken. De groei naar een wenbare organisatie noemen we een agile transformatie. Agile organisaties hebben een heldere purpose: ze weten waarom ze bestaan.
Agile Verdonck, Klooster Associates.
Vanuit onze visie op Agile als manier van denken en doen stellen wij niet alleen een aanpak zoals scrum voor. Met kennis van vele Agile raamwerken Scrum, DevOps, Leanstartup, SAFe, LeSS en andere methodieken Prince2, MSP in ons achterhoofd, begeleiden wij opdrachtgevers naar de Agile aanpak die zo optimaal mogelijk aansluit bij hun organisatie.
Wat is Agile? IT Management Group.
Agile wordt voornamelijk binnen IT projecten toegepast alhoewel er ook projectgroepen zijn binnen de creatieve sector en de wetenschap die agile elementen gebruiken. Kenmerken van Agile. De meeste agile-methoden proberen risicos te verminderen door software te ontwikkelen in korte overzichtelijke perioden timeboxes, die iteraties genoemd worden.
Eigenaarschap: de reden waarom Agile werken vaak mislukt Mobilee.
Het meest effectief blijkt als teamleden deze verantwoordelijkheid vanuit een intrinsieke motivatie zien, voelen en uiteindelijk ook doen. Specifiek voor Agile coaches betekent dit dat zij teamleden zo goed mogelijk begeleiden in hun eigen pad, totdat medewerkers zelf de toegevoegde waarde zien van de Agile teams en hun eigenaarschap claimen.
Waarom agile werken niet altijd de oplossing is MT.nl.
Stel jezelf dus eerst de volgende vragen om te kijken of agile binnen jouw organisatie wel van toegevoegde waarde is. Waarom moet je eigenlijk Agile zijn? Het is geen must. Agile betekent dat je als organisatie of afdeling beweegbaar en flexibel wilt werken.

Contacteer ons