Op zoek naar projectmanagement opleiding?

   
   
 
projectmanagement opleiding
Projectmanagement Hanze Professionals.
Neem voor meer informatie direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Naam Type Duur. Post-HBO opleiding Projectmanagement. 6 maanden 1 jaar. Projectleider Techniek Associate degree deeltijd. Projectmanagement voor projectleiders. Projectmanagement voor technici. Projectmanagement: PRINCE2 Foundation. Projectmanagement: PRINCE2 Practitioner.
Projectmanagement de Baak.
Hoe krijg je de juiste mensen mee? Tijdens de training Projectmanagement ga je aan de slag met zinvolle technieken en tools waardoor jouw projecten een succes worden. Je krijgt meer grip op het project, de coördinatie en de medewerkers die het uitvoeren.
Projectmanagement Business en Economie Hogeschool van Amsterdam.
Overzicht sociale media. In deze cursus leer je over projectmanagement in de volle breedte. Van het opstellen van een businesscase, een plan van aanpak, het maken van procesverslagen tot het presenteren van een eindrapport. Een combinatie van theorie, praktijk en zelfstudie!
Post-hbo-opleiding Projectmanagement HAN.nl.
Toetsing vindt plaats via action learningopdrachten realiseren beroepsproducten en tentamens. Als je de opleiding met een voldoende afsluit, ontvang je het landelijk erkende Post-hbo-diploma Projectmanagement van de Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs Nederland SPHBO en word je opgenomen in het Landelijk Abiturinten Register.
Vind 358 Opleidingen en Cursussen Projectmanagement.
Het kiezen van de juiste opleiding zal anders een langlopend project op zichzelf zijn. Het optimale projectresultaat behalen? De training Praktisch Projectmanagement 1 van NIMO biedt alle handvatten om uw rol met vertrouwen uit te voeren. Vraag nu de gratis brochure aan!
Post-hbo-opleiding Algemeen Projectmanagement Windesheim.
In onze zes maanden durende opleiding leer je persoonlijke vaardigheden, projectmanagementtheorieën, en technieken. Lees meer over de opleiding. Toegespitst op jouw situatie. In de opleiding staan jouw eigen ervaringen met projectmanagement en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je leert succesvol projecten managen vanuit jouw specifieke werksituatie.
Op zoek naar een opleiding Projectmanagement? Bestuursacademie Nederland.
Of u nu projectleider, projectmanager, projectmedewerker, projectassistent of scrummaster bent, bij Bestuursacademie Nederland kunt u terecht voor een training of opleiding Projectmanagement volgens de methode van uw keuze. Uw praktijk centraal. Uw praktijk staat centraal in onze trainingen en opleidingen Projectmanagement.
Opleiding Projectmanagement Management en bedrijfskunde Avans.
Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley Koevoets van de commerciële binnendienst via info@avansplus.nl of via 076 525 88 01. Projectmanagement: hard soft skills. In de opleiding maakt u kennis met alle ins en outs van projectmanagement. De methode én de persoonlijke vaardigheden.
Cursus Projectmanagement VUmc.
Indien u belangstelling heeft voor deelname aan de Cursus projectmanagement, of één van uw medewerkers wilt opgeven, neemt u dan contact op met ons secretariaat: via tel. 020 44 45354 of per e-mail vumcacademie@vumc.nl. Indien u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie.
Projectmanagement Schouten Nelissen.
De projectmanager in een bedrijf zal voor elk project dat hij of zij behartigt deze fasen doorlopen. Alleen zo zal zij erin slagen om het project op een kwalitatieve manier te voltooien. De stappen die doorlopen worden bij projectmanagement zijn.:
Cursus Projectmanagement IPMA-D LOI.
Tijdens de cursus Projectmanagement maak je kennis met de theoretische en praktische kanten van projectmanagement volgens de IPMA-methode. We gaan uitgebreid in op interactie, persoonlijke effectiviteit en het beheersen van aspecten als kosten, tijd en kwaliteit gedurende een project. Deze opleiding is de perfecte voorbereiding op het IPMA-examen niveau D.
Post-HBO opleiding Projectmanagement Hanze Professionals.
Met de post-hbo opleiding Projectmanagement van Hanzehogeschool Professionals en Bedrijven ontwikkelt u uw competenties om nóg beter het maximale uit projecten te halen. U wordt de gedreven projectleider die project, medewerkers en omgeving kan integreren en naar een hoger level kan tillen.

Contacteer ons