Zoeken naar projectmanagement opleiding

   
   
 
projectmanagement opleiding
Opleiding Projectmanagement IPMA D/C HAN.nl.
Opleiding Projectmanagement IPMA D/C. Wil je het vak van projectmanagement beter leren beheersen en de omgeving van jouw project effectief benvloeden? Met de opleiding Projectmanagement IPMA D/C staat je als persoon sterker in de rol van team of projectleider. Volg de opleiding Projectmanagement IPMA D/C.
Projectmanagement de Baak.
Hoe krijg je de juiste mensen mee? Tijdens de training Projectmanagement ga je aan de slag met zinvolle technieken en tools waardoor jouw projecten een succes worden. Je krijgt meer grip op het project, de coördinatie en de medewerkers die het uitvoeren.
Post-hbo-opleiding Algemeen Projectmanagement Windesheim.
In onze zes maanden durende opleiding leer je persoonlijke vaardigheden, projectmanagementtheorieën, en technieken. Lees meer over de opleiding. Toegespitst op jouw situatie. In de opleiding staan jouw eigen ervaringen met projectmanagement en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je leert succesvol projecten managen vanuit jouw specifieke werksituatie.
HBO Projectmanagement, kort HBO-programma. LOI.
De opleiding HBO Projectmanagement biedt alle kennis die nodig is voor het behalen van het IPMA-D-certificaat. Alle aspecten van projectmanagement komen uitvoerig aan bod. Projectmanagement maakt het mogelijk om activiteiten met een eenmalig of complex karakter, die niet volgens de bestaande procedures en/of door de aanwezige reguliere organisatiedelen kunnen worden afgewikkeld, uit te voeren en te managen.
Opleiding tot project manager.
Dit is een greep uit het diverse aanbod. Een overzicht van alle opleidingen gecertificeerd en niet-gecertificeerd vind je in de opleidingendatabase van het Platform Projectmanagement IPMA-NL. Auteur: Erik Weijers. Home Beroep Opleiding Functioneren Carrière Forum. Sitemap Copyright Applinet B.V. 2004-2017 Colofon Adverteren.
Cursus Projectmanagement IPMA-D LOI.
Met het IPMA-D certificaat Projectmanagement op zak heb je aantoonbare beheersing van de basistheorie van projectmanagement. Daarnaast kun je onder andere projectrisicos analyseren en kwaliteitsplannen opstellen. Inhoud van de cursus Projectmanagement IPMA-D. De opleiding Projectmanagement bereidt voor op het examen IPMA, niveau D.
Projectmanagement Post-Hbo opleiding Inholland Academy.
Doordat de opleiding vrij breed is en de kennis die je opdoet in bijna elke functie kunt toepassen, is deze een absolute aanrader. Na de opleiding Projectmanagement werd ik door een docent gewezen op de opleiding Big Data Business Analist, omdat zij deze goed bij mij vond passen.
Opleiding projectmanagement Projectmanagement-training.nl.
Onze projectmanagement opleiding werkt met veel onderdelen uit het IPMA systeem maar is geen volledige IPMA opleiding met voorbereiding van het IPMA examen D of C. Sommige cursisten besluiten dit examen te doen met wat zelfstudie maar de meeste van onze cursisten hechten niet veel meerwaarde aan het IPMA diploma, bovenop het certificaat dat zij bij onze opleiding krijgen.
Opleiding HBO Projectmanagement Bestuursacademie Nederland.
De module Projectmanagement en communicatie rondt u af met een moduleopdracht. Als beide opdrachten met een voldoende worden beoordeeld, dan ontvangt u het diploma HBO Projectmanagement. Deze opleiding duurt 1 jaar. De opleiding wordt in zowel een dag als een avondvariant aangeboden.
Opleiding Projectmanagement Management en bedrijfskunde Avans.
Projectmanagement: hard soft skills. In de opleiding maakt u kennis met alle ins en outs van projectmanagement. De methode én de persoonlijke vaardigheden. U werkt aan een voor u relevant project, zodat u elke verdiepingsslag direct in praktijk kunt toepassen.
Cursus Projectmanagement VUmc.
Indien u belangstelling heeft voor deelname aan de Cursus projectmanagement, of één van uw medewerkers wilt opgeven, neemt u dan contact op met ons secretariaat: via tel. 020 44 45354 of per e-mail vumcacademie@vumc.nl. Indien u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie.
Projectmanagement opleidingen en trainingen ISBW.
Opleidingen en trainingen Projectmanagement en Agile werken. Ben je een ambitieuze professional op het gebied van projectmanagement? Met een cursus of opleiding Projectmanagement van ISBW ontwikkel je in korte tijd alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om door te groeien in je vak.

Contacteer ons