Zoeken naar project manager

   
   
 
project manager
Project manager.
De kledingfabrikant van het derde voorbeeld heeft bijvoorbeeld een project manager in dienst die verantwoordelijk is voor de totstandkoming van de catalogi. Rob de Hondt werkt als project manager in de ICT-sector: hij leidt teams die op maat gemaakte software schrijven.
Wat zijn de taken van de projectmanager? Dat en meer op Projectbanen.nl.
Je moet goed leiding kunnen geven. Jouw kerntaak is tenslotte leiding hebben over een project. Je hebt sterke sociale vaardigheden. Je moet samenwerken met allerlei soorten mensen, van grote bazen tot bouwvakkers, en dat vereist verschillende manieren van communiceren. Je moet een people manager zijn.
Projectmanager Sogeti.nl.
Jij bent een IPMA-B of C gecertificeerde projectmanager. Jij haalt het beste uit je team door ze maximaal te betrekken bij het project. Jij bent succesvol als de klanten van jouw klant tevreden zijn. En jij haalt plezier uit het optimaal renderen van technologie binnen jouw project.
Project management.
Wij kunnen uw organisatie ondersteunen in de rol van programma manager, projectmanager, deelprojectleider of als verandermanager bij zowel complexe als eenvoudige deelprojecten. Voor verschillende projectdoelen en vormen zijn verschillende projectmethodieken beschikbaar, zoals bijvoorbeeld SCRUM of de Watervalmethode voor systeemontwikkeling en PRINCE2 voor algemene projectbeheersing. Aan het begin van een project adviseren wij wat de optimale beheersmethode voor uw specifieke project is.
Projectmanager Centric.
Laat je dan nu niet meer tegenhouden! Solliciteren bij Centric is eenvoudig: 1. Interessante vacature gespot? Klik op solliciteren, upload je cv en klaar ben je! Onze recruiters bekijken en beoordelen jouw cv. Dan gaan zij met de manager om tafel.
JUNG Projectmanager.
Calculeren met één muisklik: Met de Projectmanager berekent u eenvoudig en betrouwbaar al uw JUNG producten, die u nodig heeft voor een installatie van een enkel woonhuis tot aan utiliteitsprojecten. Een klik op betreffende inbouwdoos is toereikend, om deze met een JUNG basiselement te vullen.
Projectmanager Giesbers Communicatie Groep.
Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit het ophalen van briefings, het opstellen van debriefings en begrotingen, om deze vervolgens te vertalen in een planning. Jij weet het perfecte team samen te stellen voor elk project en zorgt ervoor dat alles volgens planning verloopt.
Wat is een Projectmanager Jobbird.
Het gaat over het algemeen om projecten die langer duren of duurder zijn om uit te voeren en daarom heeft de projectmanager ook een opleiding als manager gevolgd. Een projectleider kan andere taken op zich nemen in het project, terwijl een projectmanager zich enkel bezig houdt met het managen van het project.
Project Management Jouw carrière bij FrieslandCampina.
Technisch Project Manager Zuid Nederland. Voor onze projectorganisatie in Ingredients IPTEC zijn wij op zoek naar een Technisch Project Manager in. FrieslandCampina is looking for a Cost Estimator who will be responsible for ensuring and arranging proper. Project Manager Capex Projects.
Projectmanager-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
Resultaten Pagina: 1 2 3 4 5 Volgende. Andere relevante zoekopdrachten: project manager projectleider manager marketing accountmanager project communicatie coordinator office manager hbo. E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht. Mijn e-mail: Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Alert opslaan.
Projectmanager Digital Lukkien full service digital agency.
Hierbij geef je sturing aan een team van strategen, interaction en graphical designers en developers en weet je het werk intern goed te organiseren. Je zorgt ervoor dat alles feilloos op rolletjes loopt en leidt elk project creatief èn technisch naar het perfecte eindresultaat.
Projectmanager vacatures Brunel.
Project Manager Infra. Belgium Services Project Management, Consultancy Auditing IT Telecom. Jij bent de alfa van de groep en weet perfect een team aan te sturen. Stilzitten is een van je aller slechtste eigenschappen, je hebt altijd wel iets om handen nodig. Senior Project Manager Techniek.

Contacteer ons