Meer resultaten voor cursus projectmanagement

   
   
 
cursus projectmanagement
38 Projectmanagement Cursussen Vergelijken Loonwijzer Cursus.
Nog geen projectmanagement cursus gevonden die voldoet aan je wensen Kijk op Springest voor veel meer cursussen op dit gebied in het overzicht van projectmanagement cursus. Je kunt ze daar handig met elkaar vergelijken en meteen meer informatie aanvragen. Citeer deze pagina WageIndicator 2017 Loonwijzer.nl Cursus Projectmanagement.
Opleiding Projectmanagement Management en bedrijfskunde Avans.
Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley Koevoets van de commerciële binnendienst via info@avansplus.nl of via 076 525 88 01. Projectmanagement: hard soft skills. In de opleiding maakt u kennis met alle ins en outs van projectmanagement. De methode én de persoonlijke vaardigheden.
Proces Projectmanagement ICM Opleidingen Trainingen.
Werken bij ICM. Home Opleidingen Trainingen Proces Projectmanagement. Overzicht Meer informatie Advies. Bent u op zoek naar een specifieke vaardigheidstraining of geaccrediteerde opleiding? Maak uw keuze uit het onderstaande aanbod. Weten welke cursus bij u past? Doe een persoonlijke intake.
Projectmanagement de Baak.
In de training Projectmanagement leer je jouw projecten effectiever opzetten van begin tot eind! Naar het beoogde resultaat. We benaderen projectmanagement vanuit 4 kanten.: De methodische kant van het vak: leer formuleren, faseren, beheersen en beslissen. De wij-kant: ontdek hoe je verbindt én bindt.
Projectmanagement cursussen Computrain.
De belangrijkste aspecten van het leidinggeven aan projecten komen aan bod in de cursus en u wordt klaargestoomd voor deze uitdagende rol. Een specifieke vorm van projectmanagement is Agile projectmanagement. Waar projecten bij traditionele methoden tot in de details gepland worden en het resultaat van tevoren vaststaat, is Agile projectmanagement een stuk flexibeler.
Projectmanagement Post-Hbo opleiding Inholland Academy.
Na jarenlange praktijkervaring op het gebied van projectmanagement waarin ik momenteel werkzaam ben, wilde ik graag een opleiding volgen in de avonduren om nog meer kneepjes van het vak te leren. Door te zoeken en op aanbeveling van een collega kwam ik terecht bij Inholland Academy en een opleiding Projectmanagement die mij inhoudelijk zeer aansprak.
Vind 358 Opleidingen en Cursussen Projectmanagement.
Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 25 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 25 1 dag HBO star 86, 32 ervaringen Opleiderscore: star 82, Capgemini Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 82, uit 1.132 ervaringen. Agile Projectmanagement Practitioner.
Opleiding Projectmanagement Cursus als thuisstudie NHA.
Volg de cursus Projectmanagement en zet de eerste stap naar geslaagde projecten. Na de cursus Projectmanagement ben je niet alleen in staat om projectmanagement te begrijpen, maar je leert het ook toe te passen. Je krijgt inzicht in de verschillende projectfasen en leert de samenhang tussen deze fasen kennen.
Projectmanagement Schoevers.
Ben je op zoek naar een korte en gedegen opleiding op het gebied van projectmanagement en een opleiding waarin er ook specifiek aandacht is voor de rol van de supportmedewerker in projecten? Kies dan voor de Schoevers-opleiding Projectmanagement. Voor deze opleiding gelden geen specifieke vooropleidingseisen.
Cursus: Projectmanagement Springest.
Inleiding op het gebruik van MS projects en andere projectsoftware. Verkenning van methodieken als Prince2, PMBOK, IPMA en Agile projectmanagement. Samenwerken in teams. Projecten en de moederorganisatie. Programma van de cursus projectmanagement.: Dag 1: inleiding op projectmanagement. Wanneer projectmanagement toepassen en wanneer niet.
Projectmanagement voor engineers cursus Mikrocentrum.
De cursus Projectmanagement voor engineers behandelt, naast de harde, technische aspecten ook de zachte aspecten van projectmanagement. Om de soft skills goed in te zetten, is het belangrijk inzicht te hebben in uw eigen persoonlijkheid en kernkwaliteiten. Zo heeft u inzicht om succesvol projectmatig te werken.
Projectmanagement Schouten Nelissen.
Leer werken met goede methoden en technieken en versterk je vaardigheden om plezierig en effectief samen te werken. Jouw projecten lopen als een trein. Ronald de Vries, directeur opleidingen Schouten Nelissen. Meer over projectmanagement in je organisatie. Projectmanagement als maatwerkoplossing.

Contacteer ons