Op zoek naar opleidingen projectmanagement?

   
   
 
opleidingen projectmanagement
Projectmanagement Schouten Nelissen.
Leer werken met goede methoden en technieken en versterk je vaardigheden om plezierig en effectief samen te werken. Jouw projecten lopen als een trein. Ronald de Vries, directeur opleidingen Schouten Nelissen. Meer over projectmanagement in je organisatie. Projectmanagement als maatwerkoplossing.
Vind 358 Opleidingen en Cursussen Projectmanagement.
account_circle Mijn Springest. phone 085 7440830. group Incompany training. Ervaringen van deelnemers. Ruim 77.000 onafhankelijke ervaringen. 358 Opleidingen, Trainingen Cursussen Projectmanagement. Bekijk ook: Scrum Master, Microsoft Project, Projectmedewerker, Projectmatig werken, Projectuitvoer / Uitvoerder, Internet projectmanagement, Logistiek projectmanagement en Regionale Ontwikkeling.
Proces Projectmanagement ICM Opleidingen Trainingen.
Naast deze gecertificeerde opleidingen, kunt u ook kiezen voor de praktijkgerichte Projectmanagement en Procesmanagement opleidingen. In beide opleidingen wordt nadrukkelijk uitgegaan van concrete praktijksituaties en voorbeelden en werkt u aan uw persoonlijke leerdoelen. PRINCE2, MSP and ITIL are registered trade marks of AXELOS Limited.
Opleiding projectmanagement Projectmanagement-training.nl.
Deze opleidingen richten zich op de praktische kennis en vaardigheden die een projectleider moet beheersen. In de meeste cursussen projectmanagement, en zo ook de onze, ligt de nadruk veel meer op de praktische toepassing van projectmanagement dan bij de veel uitgebreidere opleidingen IPMA en PMI, die verderop uitgelegd worden.
Projectmanagement opleidingen en trainingen ISBW.
Opleidingen en trainingen Projectmanagement en Agile werken. Ben je een ambitieuze professional op het gebied van projectmanagement? Met een cursus of opleiding Projectmanagement van ISBW ontwikkel je in korte tijd alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om door te groeien in je vak.
Opleiding Projectmanagement Management en bedrijfskunde Avans.
Management Bedrijfskunde opleidingen. iets voor u? U wilt meer structuur en sturing aanbrengen in uw project. Als projectleider hecht u waarde aan goed leiding kunnen geven en samenwerken. U heeft behoefte aan actuele en inhoudelijke kennis op het gebied van Projectmanagement.
Projectmanagement Post-Hbo opleiding Inholland Academy.
Om dit hooggewaardeerde certificaat te krijgen, dient ruim 80% van de cursisten zeer tevreden te zijn over de opleidingen. Resultaat post-hbo Projectmanagement. Bij positieve afronding van de opdrachten, presentaties, eindopdracht en een minimale aanwezigheid van 75% ontvangt u een post-bachelor diploma van Inholland Academy én het officiële Prince2 Foundation certificaat.
Op zoek naar een opleiding Projectmanagement? Bestuursacademie Nederland.
Of u nu projectleider, projectmanager, projectmedewerker, projectassistent of scrummaster bent, bij Bestuursacademie Nederland kunt u terecht voor een training of opleiding Projectmanagement volgens de methode van uw keuze. Uw praktijk centraal. Uw praktijk staat centraal in onze trainingen en opleidingen Projectmanagement.
Post-HBO opleiding Projectmanagement Hanze Professionals.
Afronding Bij succesvolle afronding van de Projectmanagement opleiding ontvangt u het diploma Projectmanagement van de Stichting Post-HBO Nederland en wordt u opgenomen in het landelijk CPION register. Contactpersonen Productmanager: Annelieke van Berkel. Telefoon 050 595 70 72. Medewerker opleidingen: Ankelien Werkman.
Projectmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
NCOI Opleidingen biedt u een zeer uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen op het gebied van projectmanagement, waaronder IPMA en PRINCE2. Ons volledige aanbod MBO, HBO, HBO Bachelor en Masteropleidingen en trainingen treft u in de categorieën hierboven aan. Uw praktijk centraal bij onze opleidingen projectmanagement.

Contacteer ons