Resultaten voor opleiding projectmanagement

   
   
 
opleiding projectmanagement
Project Management voor Zorg en Welzijn ICM Opleidingen Trainingen.
De opleiding Project Management voor Zorg en Welzijn is uitstekend geschikt voor iedereen die binnen de zorg en welzijnssector in projectverband werkt en projectverantwoordelijkheid draagt. De opleiding is ook geschikt voor iedereen die zijn of haar kennis van projectmanagement wil vergroten.
Op zoek naar een opleiding Projectmanagement? Bestuursacademie Nederland.
Of u nu projectleider, projectmanager, projectmedewerker, projectassistent of scrummaster bent, bij Bestuursacademie Nederland kunt u terecht voor een training of opleiding Projectmanagement volgens de methode van uw keuze. Uw praktijk centraal. Uw praktijk staat centraal in onze trainingen en opleidingen Projectmanagement.
HBO Projectmanagement, kort HBO-programma. LOI.
Inhoud van de opleiding HBO Projectmanagement. De opleiding HBO Projectmanagement biedt alle kennis die nodig is voor het behalen van het IPMA-D-certificaat. Alle aspecten van projectmanagement komen uitvoerig aan bod. Projectmanagement maakt het mogelijk om activiteiten met een eenmalig of complex karakter, die niet volgens de bestaande procedures en/of door de aanwezige reguliere organisatiedelen kunnen worden afgewikkeld, uit te voeren en te managen.
Opleiding Projectmanagement voor de secretaresse.
Met ons team van trainers die dagelijks nog in de projecten staan, en zorgen voor een optimale transfer van theorie naar de praktijk, begeleiden we diverse kandidaten, met succes naar hun IPMA certificering. Algemene informatie van de Opleiding Projectmanagement voor de secretaresse.
Post-hbo-opleiding Projectmanagement HAN.nl.
Toetsing vindt plaats via action learningopdrachten realiseren beroepsproducten en tentamens. Als je de opleiding met een voldoende afsluit, ontvang je het landelijk erkende Post-hbo-diploma Projectmanagement van de Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs Nederland SPHBO en word je opgenomen in het Landelijk Abiturinten Register.
Opleiding projectmanagement Projectmanagement-training.nl.
Meer informatie over onze opleiding projectmanagement kunt u achter deze link vinden. Waar te beginnen met een nieuw project? Als iemand projectmanagement wil leren, wordt er soms PRINCE2 geroepen. Het is een populair systeem van projectmanagement dat ontstaan is in de IT wereld.
HBO Projectmanagement Schoevers.
De module Effectief communiceren en beïnvloeden sluit je af met een mondeling examen. De module Projectmanagement wordt afgerond met een praktijkopdracht en de module Management en organisatie met een digitaal examen. Na een succesvolle afronding van alle modules ontvang je het diploma HBO Projectmanagement van Schoevers. De opleiding duurt 1 jaar.
Post-HBO opleiding Projectmanagement Hanze Professionals.
Locatie Groningen, locatie Meerwold, Laan Corpus den Hoorn 300. Afronding Bij succesvolle afronding van de Projectmanagement opleiding ontvangt u het diploma Projectmanagement van de Stichting Post-HBO Nederland en wordt u opgenomen in het landelijk CPION register. Contactpersonen Productmanager: Annelieke van Berkel.
Opleiding Projectmanagement Management en bedrijfskunde Avans.
Projectmanagement: hard soft skills. In de opleiding maakt u kennis met alle ins en outs van projectmanagement. De methode én de persoonlijke vaardigheden. U werkt aan een voor u relevant project, zodat u elke verdiepingsslag direct in praktijk kunt toepassen.
Cursus Technisch Projectmanager Mikrocentrum.
Om hieraan deel te mogen nemen, zijn aanvullende eisen van opleiding en/of ervaring vereist. Bij deze cursus wordt gebruik gemaakt van het volgende lesmateriaal.: A pocket companion to PMIs PMBOK Guide Fifth edition.; PRINCE2 2009 Edition A Pocket Guide.; Syllabus met daarin de presentaties, opdrachten en antwoorden. Deze cursus wordt in blended learning format gegeven, oftewel een mix van klassikale bijeenkomsten, individuele voorbereiding huiswerk door de cursist en interactievormen via een digitaal leerportaal. Via het leerportaal kunt u.: informatie over de klassikale bijeenkomsten benaderen.; een persoonlijke intake en feedback invullen.; voor en tijdens de klassikale bijeenkomsten uw kennis en vaardigheden testen. neemt u a.u.b. een laptop/tablet/phablet mee voor gebruik tijdens de bijeenkomsten. uw huiswerkopdrachten inleveren en hierop feedback ontvangen. communiceren met uw trainer, met Mikrocentrum en met uw collega cursisten. De cursus is primair gebaseerd op s werelds eerste wereldwijd geaccepteerde standaard voor projectmanagement: ISO 215002012Guidance: on Project Management en behandelt in detail alle 3 de competentiegroepen zoals gedefinieerd in IPMAs Eye of Competence en PMIs Talent Triangle.:
Projectmanagement Schouten Nelissen.
Leer werken met goede methoden en technieken en versterk je vaardigheden om plezierig en effectief samen te werken. Jouw projecten lopen als een trein. Ronald de Vries, directeur opleidingen Schouten Nelissen. Meer over projectmanagement in je organisatie. Projectmanagement als maatwerkoplossing.
Post-hbo-opleiding Algemeen Projectmanagement Windesheim.
Toegespitst op jouw situatie. In de opleiding staan jouw eigen ervaringen met projectmanagement en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je leert succesvol projecten managen vanuit jouw specifieke werksituatie. Je volgt professioneel en persoonlijk onderwijs op maat. Deelnemers waarderen de opleiding al jaren met een 85.

Contacteer ons