Meer resultaten voor opleiding projectmanagement

   
   
 
opleiding projectmanagement
Post-HBO opleiding Projectmanagement Hanze Professionals.
Locatie Groningen, locatie Meerwold, Laan Corpus den Hoorn 300. Afronding Bij succesvolle afronding van de Projectmanagement opleiding ontvangt u het diploma Projectmanagement van de Stichting Post-HBO Nederland en wordt u opgenomen in het landelijk CPION register. Contactpersonen Productmanager: Annelieke van Berkel.
Opleiding Projectmanagement IPMA D/C HAN.nl.
Opleiding Projectmanagement IPMA D/C. Wil je het vak van projectmanagement beter leren beheersen en de omgeving van jouw project effectief benvloeden? Met de opleiding Projectmanagement IPMA D/C staat je als persoon sterker in de rol van team of projectleider. Volg de opleiding Projectmanagement IPMA D/C.
Opleiding tot project manager.
Dit is een greep uit het diverse aanbod. Een overzicht van alle opleidingen gecertificeerd en niet-gecertificeerd vind je in de opleidingendatabase van het Platform Projectmanagement IPMA-NL. Auteur: Erik Weijers. Home Beroep Opleiding Functioneren Carrière Forum. Sitemap Copyright Applinet B.V. 2004-2017 Colofon Adverteren.
Projectmanagement Computrain.
Cursus Projectmanagement of opleiding Projectmanagement bij Computrain: uitstekende keuze. Een cursus Projectmanagement of opleiding Projectmanagement volgen? Als u dat bij Computrain doet, maakt u een uitstekende keuze. U ontwikkelt kennis en vaardigheden die u direct concreet in uw eigen werksituatie kunt toepassen.
Projectmanagement Post-Hbo opleiding Inholland Academy.
Na jarenlange praktijkervaring op het gebied van projectmanagement waarin ik momenteel werkzaam ben, wilde ik graag een opleiding volgen in de avonduren om nog meer kneepjes van het vak te leren. Door te zoeken en op aanbeveling van een collega kwam ik terecht bij Inholland Academy en een opleiding Projectmanagement die mij inhoudelijk zeer aansprak.
Proces Projectmanagement ICM Opleidingen Trainingen.
Proces Projectmanagement opleidingen. Zoekt u een kwalitatieve opleiding op het gebied van projectmanagement, procesmanagement en programmamanagement? Voor deze vakgebieden zijn er verschillende opleidingen en trainingen om uw vakbekwaamheid te optimaliseren. Wilt u officieel gecertificeerd projectmanager worden? Dan biedt ICM u bekende methodieken zoals PRINCE2, IPMA, ITIL en MSP.
HBO Projectmanagement, kort HBO-programma. LOI.
De opleiding HBO Projectmanagement biedt alle kennis die nodig is voor het behalen van het IPMA-D-certificaat. Alle aspecten van projectmanagement komen uitvoerig aan bod. Projectmanagement maakt het mogelijk om activiteiten met een eenmalig of complex karakter, die niet volgens de bestaande procedures en/of door de aanwezige reguliere organisatiedelen kunnen worden afgewikkeld, uit te voeren en te managen.
Projectmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
Er is dus veel vraag naar kennis en expertise op dit gebied. Met een opleiding Projectmanagment doet u deze kennis op. PRINCE2 PRojects IN Controlled Environments is een gestructureerde, generieke methode voor projectmanagement. Deze van oorsprong Britse methode is gericht op de besturing en de organisatie van een project.
Cursus Projectmanagement in het veiligheidsdomein.
Welke rol speelt projectmanagement bij complexe en omvangrijke veiligheidsprojecten? Wat zijn goede en slechte voorbeelden op het terrein van projectmanagement? Op welke manier verankert u projectmanagement in uw organisatie? Xander Beenhakkers, directeur Veiligheid en Innovatie bij Van Aetsveld, specialist in projectmanagement in het veiligheidsdomein.
Opleiding Projectmanagement Management en bedrijfskunde Avans.
Projectmanagement: hard soft skills. In de opleiding maakt u kennis met alle ins en outs van projectmanagement. De methode én de persoonlijke vaardigheden. U werkt aan een voor u relevant project, zodat u elke verdiepingsslag direct in praktijk kunt toepassen.
Projectmanagement de Baak.
In de training Projectmanagement leer je jouw projecten effectiever opzetten van begin tot eind! Naar het beoogde resultaat. We benaderen projectmanagement vanuit 4 kanten.: De methodische kant van het vak: leer formuleren, faseren, beheersen en beslissen. De wij-kant: ontdek hoe je verbindt én bindt.
Op zoek naar een opleiding Projectmanagement? Bestuursacademie Nederland.
Of u nu projectleider, projectmanager, projectmedewerker, projectassistent of scrummaster bent, bij Bestuursacademie Nederland kunt u terecht voor een training of opleiding Projectmanagement volgens de methode van uw keuze. Uw praktijk centraal. Uw praktijk staat centraal in onze trainingen en opleidingen Projectmanagement.

Contacteer ons