Meer resultaten voor opleiding projectmanagement

   
   
 
opleiding projectmanagement
Project Management Opleiding ICM Opleidingen Trainingen.
De opleiding is ook geschikt voor iedereen die zijn of haar kennis van projectmanagement wil vergroten. Zeker weten of dit bij u past? Doe een persoonlijke intake. Introductie in projectmanagement. Schrijven van een projectplan. Heldere afbakening van de opdracht en het resultaat.
Post-hbo-opleiding Projectmanagement HAN.nl.
Toetsing vindt plaats via action learningopdrachten realiseren beroepsproducten en tentamens. Als je de opleiding met een voldoende afsluit, ontvang je het landelijk erkende Post-hbo-diploma Projectmanagement van de Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs Nederland SPHBO en word je opgenomen in het Landelijk Abiturinten Register.
Opleiding tot project manager.
Dit is een greep uit het diverse aanbod. Een overzicht van alle opleidingen gecertificeerd en niet-gecertificeerd vind je in de opleidingendatabase van het Platform Projectmanagement IPMA-NL. Auteur: Erik Weijers. Home Beroep Opleiding Functioneren Carrière Forum. Sitemap Copyright Applinet B.V. 2004-2017 Colofon Adverteren.
HBO Projectmanagement, kort HBO-programma. LOI.
De opleiding HBO Projectmanagement biedt alle kennis die nodig is voor het behalen van het IPMA-D-certificaat. Alle aspecten van projectmanagement komen uitvoerig aan bod. Projectmanagement maakt het mogelijk om activiteiten met een eenmalig of complex karakter, die niet volgens de bestaande procedures en/of door de aanwezige reguliere organisatiedelen kunnen worden afgewikkeld, uit te voeren en te managen.
Projectmanagement Schouten Nelissen.
Leer werken met goede methoden en technieken en versterk je vaardigheden om plezierig en effectief samen te werken. Jouw projecten lopen als een trein. Ronald de Vries, directeur opleidingen Schouten Nelissen. Meer over projectmanagement in je organisatie. Projectmanagement als maatwerkoplossing.
Post-hbo-opleiding Algemeen Projectmanagement Windesheim.
Toegespitst op jouw situatie. In de opleiding staan jouw eigen ervaringen met projectmanagement en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je leert succesvol projecten managen vanuit jouw specifieke werksituatie. Je volgt professioneel en persoonlijk onderwijs op maat. Deelnemers waarderen de opleiding al jaren met een 85.
Opleiding HBO Projectmanagement Bestuursacademie Nederland.
De module Projectmanagement en communicatie rondt u af met een moduleopdracht. Als beide opdrachten met een voldoende worden beoordeeld, dan ontvangt u het diploma HBO Projectmanagement. Deze opleiding duurt 1 jaar. De opleiding wordt in zowel een dag als een avondvariant aangeboden.
Opleiding Projectmanagement Management en bedrijfskunde Avans.
Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley Koevoets van de commerciële binnendienst via info@avansplus.nl of via 076 525 88 01. Projectmanagement: hard soft skills. In de opleiding maakt u kennis met alle ins en outs van projectmanagement. De methode én de persoonlijke vaardigheden.
Cursus Projectmanagement Learnit Training.
De Zaak Projectmanagement. Prima training, prima locatie Zwolle en de docent weet de kernzaken van Projectmanagement in 3 dagen duidelijk, maar vooral op een informele manier te bespreken. Theorie en praktijk worden worden goed afgewisseld door individuele, maar ook groepsopdrachten.
Opleiding projectmanagement Projectmanagement-training.nl.
Meer informatie over onze opleiding projectmanagement kunt u achter deze link vinden. Waar te beginnen met een nieuw project? Als iemand projectmanagement wil leren, wordt er soms PRINCE2 geroepen. Het is een populair systeem van projectmanagement dat ontstaan is in de IT wereld.
Op zoek naar een opleiding Projectmanagement? Bestuursacademie Nederland.
Of u nu projectleider, projectmanager, projectmedewerker, projectassistent of scrummaster bent, bij Bestuursacademie Nederland kunt u terecht voor een training of opleiding Projectmanagement volgens de methode van uw keuze. Uw praktijk centraal. Uw praktijk staat centraal in onze trainingen en opleidingen Projectmanagement.
Proces Projectmanagement ICM Opleidingen Trainingen.
Bekijk hier het volledige overzicht. Proces Projectmanagement opleidingen. Zoekt u een kwalitatieve opleiding op het gebied van projectmanagement, procesmanagement en programmamanagement? Voor deze vakgebieden zijn er verschillende opleidingen en trainingen om uw vakbekwaamheid te optimaliseren. Wilt u officieel gecertificeerd projectmanager worden?

Contacteer ons