Meer resultaten voor management opleiding

   
   
 
management opleiding
Managementopleidingen iPabo.
organisatie en bestuur. ik zoek een opleiding. AD Pedagogisch Educatief Medewerker. ik ben een professional. training en coaching. post hbo opleidingen. op maat en op locatie. Over iPabo en Avans. De managementopleidingen worden verzorgd door iPabo en Avans, twee gerenommeerde hogescholen met een goede regionale spreiding. Zo zijn we in staat om de kwaliteitseisen aan het beroep toe te spitsen op de regionale context en uw specifieke werksituatie. Dit combineren we uiteraard met actuele kennis, nieuwe inzichten en beloftevolle innovaties op het gebied van leiderschap en management.
Manager Retail ROC Mondriaan. Hamburger. Close icon. Fill 5. Close icon.
Deze test is voor jou en de school belangrijk om de begeleiding goed te starten als je aan de opleiding begint. De tweede keer nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek waarbij de opdracht en de uitkomst van de test worden besproken en natuurlijk kan je dan ook vragen stellen over de opleiding.
Bekijk al onze management opleidingen NTI Management.
Management en HRM. 94 opleidingen en cursussen gevonden in Management en HRM Snel naar: Masters 6 MBA 1 MBA-programma's' 9 Masterprogramma's' 6 HBO Bachelor opleidingen 15 HBO Associate degrees 1 HBO-programma's' 35 Volledige MBO-opleidingen 3 Basisopleidingen 3 Beroepsopleidingen 3 Cursussen 1 Staatsexamens 2. Master Onderwijskunde Volg de opleiding Onderwijskunde en behaal in 2 jaar de erkende mastertitel: Master of Education MEd.
HBO Management Skills Schoevers.
Dit programma op HBO-niveau is bestemd voor iedereen die al werkzaam is als supportmedewerker op managementniveau, maar zijn kennis op het gebied van management wil verdiepen en zijn vaardigheden op het gebied van organiseren, communiceren en projectmanagement wil vergroten. Voor deze opleiding gelden geen specifieke vooropleidingseisen.
Opleiding Management van de Leefomgeving hvhl.nl.
Print deze pagina. Management van de Leefomgeving in Velp Bachelor voltijd start september 2017. Student en voorlichter Wilmer Porte, Management van de Leefomgeving. De opleiding is vrij kleinschalig, daardoor is het contact met docenten hecht. Studeren in Velp. Studeren in Leeuwarden.
Operationeel Management opleiding bij Innovam.
Totaal besteden we 5 sessies aan de verschillende aspecten van financieel management.: Algemene cijfers, analyseren van balans en resultatenrekening. Kosten en kostprijsberekening. Kostensoorten en benchmarking. Kosten en opbrengsten voorraad en arbeid. We gaan commercieel denken en maken een marketingplan dat richting geeft aan de afdeling of organisatie en met welke middelen dit gaat gebeuren. We maken een omgevingsanalyse, SWOT-analyse, behandelen kwaliteit en klanttevredenheid en maken een financiƫle onderbouwing van dit plan. Take aways van de leergang. Steeds staat je eigen werksituatie centraal. Daardoor neem je al tijdens de leergang direct bruikbare plannen mee terug.: Persoonlijk visiestatement over waar werk voor jou in de essentie om draait. Kengetallenanalyse van jouw bedrijf. Communicatieplattegrond van je bedrijf. Kant en klare beoordelingscyclus. Financieel onderbouwd afdelingsplan. Aan het einde van de opleiding vindt een onafhankelijke examinering plaats door het IBKI, waarbij je afdelings of vestigingsplan wordt beoordeeld door de examencommissie.
MBO Management retail.
Tel uit je winst. Niet alle hbo opleidingen hebben een deeltijd variant, maar wellicht kun je een bezoekje brengen aan hbo Ondernemerschap Retail Management deeltijd of het op sales gerichte hbo Commerciele Economie in deeltijd. Plaats je opmerking, vraag of ervaring over de opleiding.:
Opleiding Vastgoedmanagement Vastgoed Business School.
Vervolgens kan men daarop aansluitend plannen maken, het beheer inrichten en de plannen toetsen. De opleiding Vastgoedmanagement sluit aan bij de hoge prestaties die van het management vastgoed worden verwacht. Daarnaast gaat deze opleiding in op nieuwe ontwikkelingen zoals Big Data Internet of Things en welke mogelijkheden deze bieden voor de vastgoedmanager.
Management in de Zorg deeltijd Eindhoven Fontys.
Je bent altijd welkom om een dag mee te lopen met een studiegroep. Je kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken via 08850 77022. Aanmelden doe je bij studielink. Voor deze opleiding gebruik je.: Instituut Fontys Hogescholen. Opleiding B Management in de Zorg.
Hbo automotive nautisch business management: IVA Driebergen.
Hbo automotive en nautisch business management. IVA Driebergen biedt een brede hbo business opleiding aan bestaande uit marketing, management, verkoop en techniek. De unieke combinatie van vakken en het automotive of nautische thema, zorgen voor een uitstekende aansluiting naar het bedrijfsleven.
Opleidingen en leerroutes Hogeschool van Amsterdam.
Bedrijven en instellingen. Over de HvA. Opleidingen en leerroutes. Filter de lijst, bijvoorbeeld op opleidingsniveau of voertaal. Vergelijk twee of drie opleidingen met elkaar door het vak rechts van de opleidingen aan te vinken. Vergelijk educations filter: selected: true.length resultaten Vergelijk.
Management Opleiding Thuisstudie Management NHA.
Van financieel management tot hoger management of toch eerst de basiskennis opdoen: met de management opleidingen van NHA zet je de volgende stap in je managementloopbaan. Of het gaat om duurzaam ondernemen of een opleiding managementassistentie, of je bedrijven adviseert of een afdeling runt: NHA biedt erkende vakopleidingen.

Contacteer ons