Op zoek naar Project Management Opleiding?

   
   
 
Project Management Opleiding
Post-hbo-opleiding Algemeen Projectmanagement Windesheim.
Leiderschap en Management. Wil je leren hoe je projecten op een succesvolle wijze kunt managen vanuit je eigen werksituatie? In het kort. Het valt niet mee om complexe projecten op professionele wijze te leiden en uit te voeren. In onze zes maanden durende opleiding leer je persoonlijke vaardigheden, projectmanagementtheorieën, en technieken.
Post-HBO opleiding Projectmanagement Hanze Professionals.
Organisatiekunde: hoe is uw organisatie georganiseerd en op welke wijze past uw project daarin? Change management: u gaat het verband leggen tussen de principes en uw verworven competenties. Wat zijn de succesfactoren voor uw project? In module 1 en 2 schrijft u voor de verschillende studieonderdelen theses. In module 3 vormen deze de basis voor het eindwerkstuk dat u gaat schrijven. Studie op maat. Wilt u liever in-company? Of denkt u aan een opleiding die niet op onze website staat?
Projectmanagement Computrain.
Dat leert u als u kiest voor een cursus of opleiding Projectmanagement bij Computrain. Lees meer over Projectmanagement trainingen. Agile Scrum Foundation Microsoft Project 2013 Professional Scrum Master PSM. Bekijk alle Agile Projectmanagement cursussen Bekijk het aanbod. Change en Contractmanagement. Contractmanagement CATS CM Foundation Service Level Agreements voor Contractmanagers Change Management Practitioner.
Opleiding Projectmanagement Management en bedrijfskunde Avans.
De interactie met andere deelnemers werkt inspirerend in het uitwerken en implementeren van uw individuele project. Zo levert uw studie direct resultaat op! Verdiepen en verbreden bij Avans. Projectmanagement is ook onderdeel van onze postbacheloropleiding Bedrijfskundig Management. Voor elk vraagstuk wat u heeft bieden wij een passende module. U kunt steeds vanuit een andere invalshoek op uw eigen vraagstukken voortborduren. Avans biedt u zo een programma op maat. De opleiding Projectmanagement bestaat uit 7 bijeenkomsten met een doorlooptijd van 10 weken.
Projectmanagement Schoevers.
Human Resource Management. Management en communicatie. Open avond deeltijd. Hulp bij studiekeuze. Docenten uit de praktijk. Toelating, aanmelding inschrijving. Het levenlanglerenkrediet LLLK. Veelgestelde vragen deeltijd. Enkele suggesties Sluiten. Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox. De heer Mevrouw. Velden met een zijn verplicht. Ik meld me aan voor de nieuwsbrief van Schoevers. Vraag nu mijn brochure aan. Wanneer wilt u bij voorkeur starten met de opleiding.:
Op zoek naar een opleiding Projectmanagement? Bestuursacademie Nederland.
Burger en Publiekszaken. Beleid, Bestuur en Management. Openbare Orde en Veiligheid. Persoonlijke ontwikkeling en Vaardigheden. Vraag gratis aan. Communicatie en schrijftrainer., docent Beleid maken en beleid schrijven. Populaire opleidingen in dit vakgebied. 3 dagen Training. Bekijk de opleiding. Masterclass Projectmanagement voor Overheid en Non-profit. 3 maanden Masterclass. Bekijk de opleiding. 3 dagen Training. Bekijk de opleiding. Master Projectmanagement Inschrijven. Masterclass Projectmanagement voor Overheid en Non-profit Inschrijven. HBO Projectmanagement Inschrijven. HBO Projectmanagement met subsidie Inschrijven. HBO Projectmanagement met PRINCE2 Inschrijven. Procesmanagement binnen de Overheid Inschrijven. BiSL Foundation Inschrijven. Projectmatig Werken Inschrijven. Opleidingen en trainingen. Bij projectmatig werken gaat het erom dat de beoogde doelen binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget behaald worden. Maar een soepel en voorspelbaar verloop van een project is minstens zo belangrijk.
Projectmanagement Schouten Nelissen.
Bel me terug. Leiderschap en management. Kwaliteits en procesmanagement. Trainer en coachingsvaardigheden. Twijfel je over de juiste opleiding? Neem contact op met één van onze adviseurs voor een gratis persoonlijk adviesgesprek. 0418 682 938 08.30-17.00u. Bel me terug. Organisaties hebben projectmanagers harder nodig dan ooit. Optimaal samenwerken en de belangen managen van diverse stakeholders. Meetbare resultaten boeken door efficiënt en effectief samen te werken. Projectmatig werken sluit goed aan bij de ontwikkelingen in je organisatie. Voor een succesvol project zijn meerdere partijen verantwoordelijk.
Projectmanagement: inrichten van projecten Open Universiteit.
Dit betekent dat deze cursussen wegens inhoudelijke overlap niet samen in een opleiding kunnen worden ingebracht. Verondersteld wordt dat u vertrouwd bent met de fundamentele principes van bedrijfskunde vanuit technische, economische en sociaalwetenschappelijke invalshoeken. Enige elementaire kennis van organisatie en management maakt het bestuderen van deze cursus gemakkelijker. Daarnaast bent u voldoende vaardig in het gebruik van MS project.
Proces Projectmanagement ICM Opleidingen Trainingen.
Proces Projectmanagement opleidingen. Zoekt u een kwalitatieve opleiding op het gebied van projectmanagement, procesmanagement en programmamanagement? Voor deze vakgebieden zijn er verschillende opleidingen en trainingen om uw vakbekwaamheid te optimaliseren. Wilt u officieel gecertificeerd projectmanager worden? Dan biedt ICM u bekende methodieken zoals PRINCE2, IPMA, ITIL en MSP. De PRINCE2 opleidingen zijn toonaangevend op het gebied van project management.
HBO Projectmanagement Schoevers.
Het afronden van een project. Het borgen van het projectresultaat. De module Effectief communiceren en beïnvloeden sluit je af met een mondeling examen. De module Projectmanagement wordt afgerond met een praktijkopdracht en de module Management en organisatie met een digitaal examen. Na een succesvolle afronding van alle modules ontvang je het diploma HBO Projectmanagement van Schoevers. De opleiding duurt 1 jaar.
Cursus Projectmanagement IPMA-D LOI.
Maximaal rendement, aantrekkelijke subsidie mogelijk. Management en Leidinggeven Projectmanagement IPMA-D. Haal een officieel IPMA-D certificaat. 15% korting 4 x 11900, Normaal 14000., IPMA-certificaat niveau D. Tijdelijk ontvang je bij inschrijving een BladCadeau t.w.v. 50, voor een abonnement naar keuze. Het abonnement stopt automatisch na afloop, je zit dus nergens aan vast. Meer over deze actie. Opleiding en Carrière event. Hét event om richting te geven aan je carrière. Met presentaties, branchesessies, diverse stands en alles over HBO, MBO, beroepsgerichte cursussen, klassikaal én op afstand studeren. Kom op zaterdag 8 september naar de open dag. Meld je nu aan. In het kort. Projectmatig werken is een erkende, efficiënte en doelgerichte werkwijze. Tijdens de cursus Projectmanagement maak je kennis met de theoretische en praktische kanten van projectmanagement volgens de IPMA-methode. We gaan uitgebreid in op interactie, persoonlijke effectiviteit en het beheersen van aspecten als kosten, tijd en kwaliteit gedurende een project.
Opleiding projectmanagement Projectmanagement-training.nl.
Het is niet zozeer een opleiding als wel een standaard waarin gepoogd wordt alle kennis over projectmanagement vast te leggen. Onder andere de PMI-PMP opleidingen zijn gebaseerd op PMBOK. PMI staat voor the Project Management Institute en PMP staat voor Project Management Professional.

Contacteer ons