Meer resultaten voor Project Management Opleiding

   
   
 
Project Management Opleiding
Projectmanagement Computrain.
Projectmanagement effectief inzetten maakt dat wel mogelijk. Verbeter uw effectiviteit met een cursus of opleiding Projectmanagement. Ieder project bevat unieke kenmerken en vraagt daarom om een unieke aanpak. Dat hoeft niet te betekenen dat het leiden van een project iedere keer een nieuw avontuur wordt.
Post-HBO opleiding Projectmanagement Hanze Professionals.
Organisatiekunde: hoe is uw organisatie georganiseerd en op welke wijze past uw project daarin? Change management: u gaat het verband leggen tussen de principes en uw verworven competenties. Wat zijn de succesfactoren voor uw project? In module 1 en 2 schrijft u voor de verschillende studieonderdelen theses. In module 3 vormen deze de basis voor het eindwerkstuk dat u gaat schrijven. Studie op maat. Wilt u liever in-company? Of denkt u aan een opleiding die niet op onze website staat?
Post-hbo-opleiding Algemeen Projectmanagement Windesheim.
Leiderschap en Management. Wil je leren hoe je projecten op een succesvolle wijze kunt managen vanuit je eigen werksituatie? In het kort. Het valt niet mee om complexe projecten op professionele wijze te leiden en uit te voeren. In onze zes maanden durende opleiding leer je persoonlijke vaardigheden, projectmanagementtheorie├źn, en technieken.
Op zoek naar een opleiding Projectmanagement? Bestuursacademie Nederland.
Burger en Publiekszaken. Beleid, Bestuur en Management. Openbare Orde en Veiligheid. Persoonlijke ontwikkeling en Vaardigheden. Vraag gratis aan. Communicatie en schrijftrainer., docent Beleid maken en beleid schrijven. Populaire opleidingen in dit vakgebied. 3 dagen Training. Bekijk de opleiding. Masterclass Projectmanagement voor Overheid en Non-profit. Bekijk de opleiding. 3 dagen Training. Bekijk de opleiding. Masterclass Projectmanagement voor Overheid en Non-profit Inschrijven. HBO Projectmanagement Inschrijven. HBO Projectmanagement met subsidie Inschrijven. HBO Projectmanagement met PRINCE2 Inschrijven. Procesmanagement binnen de Overheid Inschrijven. BiSL Foundation Inschrijven. Projectmatig Werken Inschrijven. Opleidingen en trainingen. Bij projectmatig werken gaat het erom dat de beoogde doelen binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget behaald worden. Maar een soepel en voorspelbaar verloop van een project is minstens zo belangrijk.
Vergelijk 2.182 Projectmanagement Opleiding, Training Cursus Springest.
Kies een Kwaliteit Projectmanagement Opleiding. Business Process Management 40. ISO 27001 31. ISO 9000 / 9001 28. ITIL Foundation 36. ITIL Overzicht 184. Lean Six Sigma 156. PRINCE2 Foundation 88. PRINCE2 Practitioner 80. Projectmatig werken 40. Riskmanagement / Risicomanage 102.
Projectmanagement de Baak.
Waardevolle training die goed aansloot bij mijn huidige kennis en ervaring. Management Consultant bij Dal Segno Organisatieadvies B.V. 13 november 2017. 90 van 100. Inspirerend, prettig, intensief, met een juiste balans tussen vorm en inhoud, softe en harde aspecten en begeleid door een top trainer. Projectleider bij Gemeente Utrecht. 13 november 2017. 90 van 100. Een praktijkgerichte opleiding in een prettige omgeving waar je echt mee kan verbeteren in je dagelijks werk.
Opleiding Projectmanagement Management en bedrijfskunde Avans.
De interactie met andere deelnemers werkt inspirerend in het uitwerken en implementeren van uw individuele project. Zo levert uw studie direct resultaat op! Verdiepen en verbreden bij Avans. Projectmanagement is ook onderdeel van onze postbacheloropleiding Bedrijfskundig Management. Voor elk vraagstuk wat u heeft bieden wij een passende module. U kunt steeds vanuit een andere invalshoek op uw eigen vraagstukken voortborduren. Avans biedt u zo een programma op maat. De opleiding Projectmanagement bestaat uit 7 bijeenkomsten met een doorlooptijd van 10 weken.
Proces Projectmanagement ICM Opleidingen Trainingen.
Proces Projectmanagement opleidingen. Zoekt u een kwalitatieve opleiding op het gebied van projectmanagement, procesmanagement en programmamanagement? Voor deze vakgebieden zijn er verschillende opleidingen en trainingen om uw vakbekwaamheid te optimaliseren. Wilt u officieel gecertificeerd projectmanager worden? Dan biedt ICM u bekende methodieken zoals PRINCE2, IPMA, ITIL en MSP. De PRINCE2 opleidingen zijn toonaangevend op het gebied van project management.
HBO Projectmanagement Schoevers.
De opleiding bestaat uit 3 modules, die alle apart worden afgerond. Dat maakt het programma prettig te doorlopen in combinatie met een drukke baan. Je zult veel plezier hebben van de leerstof. In dit boeiende programma verdiep je je in het reilen en zeilen van de organisatie en richt je je daarbij uitgebreid op management. Je krijgt zicht op de fases die een project doorloopt, gaat aan de slag met het opzetten van een projectorganisatie en je houdt je bezig met een planning en risicoanalyse voor het project.
Projectmanagement Post-Hbo opleiding Inholland Academy.
en oud-deelnemer Projectmanagement. Management en Organisatie. Bedrijfskunde en Management. Post-hbo opleiding Projectmanagement: haal het optimale uit uw rol als projectleider! Bent u aankomend projectleider en zoekt u naar de juiste handvatten om een project gestructureerd naar een goed resultaat te brengen?
Master-of-Projectmanagement Werk Studie.
Maak dan h├ęt verschil met Master of Project Management! De Master of Project Management duurt 2 jaar. Start: 4 maart of 13 mei 2016. De opleiding bestaat uit verschillende mastermodules die u los kunt volgen. Zo stapt u in op elk gewenst moment.
Projectmanagement opleidingen en trainingen ISBW.
Agile Project Management versie 2.0, inclusief examens. Agile Project Management Foundation versie 2.0, inclusief examen. Agile Project Management Practitioner versie 2.0, inclusief examen. Agile Scrum Foundation. Skills voor Agile Teams. Toon alle Vaardigheidstrainingen. Doe het gratis assessment! Na 8 vragen al een professionele uitslag. Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen. Gratis Boek Effectief Managen. Studenten beoordelen ISBW met een 82! Vroege beslissers pakken voordeel bij ISBW. Schrijf je nu alvast in voor een opleiding in het najaar en profiteer!

Contacteer ons