Meer resultaten voor cursus management

   
   
 
cursus management
Management opleiding Word manager met de cursussen van NTI.
Vanaf 3870, p/m. Wil je gedrag in groepen beter leren kennen en om leren gaan met verschillende situaties in groepen? Volg dan nu de cursus Teambuilding van het NTI. Vanaf 5820, p/m. Nemas Basiskennis management NBM. De Nemas Basiskennis Management opleiding volg je bij het NTI.
Cursus Management in de gezondheidszorg De nr. 1 thuisstudie van Laudius.nl.
Wat kun je met deze cursus management in de gezondheidszorg? De cursus Management in de gezondheidszorg leidt op voor een erkend diploma en leert je niet alleen welke taken je als manager tegenkomt, maar leert je vooral hoe je hier op een praktische, succesvolle manier invulling aan kunt geven.
Managementcursus Managementtraining Opleiding op maat!
Carrière en werk. 0528 23 60 30. Of mail naar: info@desteven.nl. home / incompany training cursus / management cursus training. Managementtraining en managementcursussen incompany. De Steven verzorgt managementcursus en managementtrainingen voor managers en leidinggevenden maar ook voor directeuren en ondernemers.
Management: online cursus.
Deze introductiecursus management gidst je door enkele praktische modellen en theorieën. De cursus reikt je gereedschap aan om onmiddellijk je voordeel mee te doen en modellen om de gedachten te ordenen. Leidinggeven en management. Leidinggeven is iets anders dan management.
Management en Leidinggeven ISBW.
Financieel Management 0. Human Resources Management HRM 2. Lean Management en Procesmanagement 1. Logistiek Management 0. Management Overheid en Non-profit 0. Management en Leidinggeven 26. Management in de Zorg 0. Management voor Zorg en Welzijn 1. Marketing en Salesmanagement 0.
Opleidingen Leiderschap en Management Windesheim.
Managing todays business. Cursus / Module. Master Leadership in Transition. Masterclass Arbeids en Ontslagrecht. Cursus / Module. Masterclass Strategische personeelsplanning een op maat stappenplan. Cursus / Module. Cursus / Module. Oriëntatie op leidinggeven. Pedagogiek en Management PMK. Strategie en Leiderschap.
Management training, cursussen en opleidingen IMK Opleidingen.
Opleiding Middle Management A. Training Praktisch leidinggeven op de werkvloer. Training Persoonlijke effectiviteit. Opleiding Accountmanagement A. Opleiding Human Resource Management A. Training Commerciële binnendienst. Training Time management en stresspreventie. Training De secretaresse in topvorm. Training De effectieve teamleider. Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag.
Cursus time management Volg nu onze time management cursus.
Plan van aanpak schrijven Thuisstudie. Community Building Content Curatie met WordPress Masterclass. IT Business Process Management cursus. Agile Scrum Projectmanagement Cursus. Customer Relationship Management cursus. Lean Process Management cursus. IT Business Process Management Post HBO. Security Business Continuity Management P-HBO.
Management en Leidinggeven NCOI Opleidingen en Trainingen.
U moet beschikken over vaardigheden waarmee u mensen kunt motiveren en faciliteren. NCOI biedt gerichte managementopleidingen om u goed voor te bereiden op die volgende stap, bijvoorbeeld Management voor de Gezondheidszorg, Management voor de Overheid en non-profit, Vrijetijdsmanagement of Management van Onderwijs.
Cursusmanagement.
Met Cursusmanagement, een onderdeel van de CRM-software van AFAS, ben je gegarandeerd van een snelle, geïntegreerde en trefzekere afhandeling van alle inschrijvingen van relaties die bij jou een cursus, seminar of een evenement bijwonen. Uiteraard kun je ook interne trainingen aanmaken en automatisch bijhouden wie van de medewerkers aanwezig is.
Management Opleidingen Thuisstudie Management NHA.
Middle Management Bewaren Bewaard Studie bekijken. Office Management Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Wij helpen je graag! Stuur een mail. We verwelkomen jou graag als cursist bij NHA. Kies uit onderstaande welkomstcadeaus.: Gratis 9 inch Tablet Toetsenbord. Een tablet is altijd handig bij de studie. Bijvoorbeeld om onderweg in te loggen op onze digitale leeromgeving. Lees hier meer over de tablet en de actievoorwaarden. Hotelovernachting voor 2 personen naar keuze. Bij inspanning hoort ook een moment van ontspanning. Kies uit ruim 85 unieke 3 en 4-sterren Fletcher hotels. Lees hier de actievoorwaarden. Nu 50% korting op het lesgeld! 15 dagen gratis op proef. Start direct met de cursus.
Leiderschap Schouten Nelissen.
Dat een leidinggevende op een juiste manier de organisatie leidt is belangrijk. Het management van de organisatie dienst zich dus niet enkel bezig te houden met de technische beslissingen wat is nodig voor het bedrijf? maar ook met de persoonlijke hoe zorg ik ervoor dat iedereen voor de volle 100% voor eenzelfde doel gaat.

Contacteer ons