Op zoek naar opleiding projectmanagement hbo?

   
   
 
opleiding projectmanagement hbo
HBO Projectmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
De module Projectmanagement en communicatie rondt u af met een moduleopdracht. Als beide opdrachten met een voldoende worden beoordeeld, dan ontvangt u het diploma HBO Projectmanagement. Indien u eventueel verder wilt studeren en u voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bacheloropleiding. Duur van de opleiding: 1 jaar.
Post-hbo-opleiding Projectmanagement HAN.nl.
Daarnaast: je leert jezelf heel goed kennen en je kunt daardoor gemakkelijker inspelen op de complexiteit van de omgeving van projecten waaraan je werkt. Wanneerje vanuit jouw rol volledig of gedeeltelijk verantwoordelijk bent of wordt voor de realisatie en implementatie van projectresultaten voorjouw organisatie en jouw werk HBO denk en doevaardigheden vereist, dan verwerf jemet de opleiding Projectmanagement een uitstekende basis om jouw competenties te vergroten.
7 HBO Projectleider / Projectmedewerker Opleidingen Cursussen Springest.
Bekijk ook: Technisch projectmanagement, Scrum Master, Microsoft Project, Projectmanagement, Projectmatig werken, Projectuitvoer / Uitvoerder en Internet projectmanagement. tune 1 actieve filter reorder Sorteren. HBO Filters wijzigen keyboard_arrow_right. Sortering veranderen clear. Relevantie en ervaringen. Prijs hoog laag. Prijs laag hoog. Duur lang kort. Duur kort lang. Woensdag 31 oktober 2018 in Utrecht. De projectleider is verantwoordelijk voor de resultaten van een project. Zijn of haar werkzaamheden bestaan uit plannen, delegeren, bewaken. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 15 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding.
Opleiding HBO Projectmanagement Bestuursacademie Nederland.
De module Projectmanagement en communicatie rondt u af met een moduleopdracht. Als beide opdrachten met een voldoende worden beoordeeld, dan ontvangt u het diploma HBO Projectmanagement. Deze opleiding duurt 1 jaar. De opleiding wordt in zowel een dag als een avondvariant aangeboden.
Opleiding Projectmanagement Management en bedrijfskunde Avans.
Projectmanagement: hard soft skills. In de opleiding maakt u kennis met alle ins en outs van projectmanagement. De methode én de persoonlijke vaardigheden. U werkt aan een voor u relevant project, zodat u elke verdiepingsslag direct in praktijk kunt toepassen.
HBO Projectmanagement Schoevers.
Na een succesvolle afronding van alle modules ontvang je het diploma HBO Projectmanagement van Schoevers. De opleiding duurt 1 jaar. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagopleiding heeft 9 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Post-hbo-opleiding Algemeen Projectmanagement Windesheim.
In onze zes maanden durende opleiding leer je persoonlijke vaardigheden, projectmanagementtheorieën, en technieken. Lees meer over de opleiding. Toegespitst op jouw situatie. In de opleiding staan jouw eigen ervaringen met projectmanagement en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je leert succesvol projecten managen vanuit jouw specifieke werksituatie.
Opleiding Post HBO Senior Projectmanagement ISBW.
ISBW is al 85 jaar dé toonaangevende managementopleider van Nederland. Een ISBW-diploma wordt dan ook hoog aangeschreven door het Nederlandse bedrijfsleven. De opleiding Post HBO Senior Projectmanagement duurt 3 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd.
Post-HBO opleiding Projectmanagement Hanze Professionals.
Met de post-hbo opleiding Projectmanagement van Hanzehogeschool Professionals en Bedrijven ontwikkelt u uw competenties om nóg beter het maximale uit projecten te halen. U wordt de gedreven projectleider die project, medewerkers en omgeving kan integreren en naar een hoger level kan tillen.
Projectmanagement opleidingen en trainingen ISBW.
Met een cursus of opleiding Projectmanagement van ISBW ontwikkel je in korte tijd alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om door te groeien in je vak. Je leert werken met diverse methoden en procedures die ondersteuning bieden bij het vormgeven of leiden van projecten, maar er is ook ruime aandacht voor het bewaken en het beïnvloeden van het projectproces. Bekijk hieronder ons volledige aanbod aan Projectmanagementopleidingen. Kunnen we je verder helpen? Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar. 035 7 604 800. 035 7 604 800. Bel me terug. Of bekijk alle 17 opleidingen Projectmanagement en Agile werken. Praktijkopleidingen HBO niveau 5.
Opleiding: HBO Agile Project Management NIBE-SVV HBO Agile Project Management NIBE-SVV.
U bent projectleider en wilt uw kennis van en vaardigheden in Agile Project Management op HBO-niveau brengen. Enige ervaring met projectmanagement op het niveau van PRINCE2 Practitioner is gewenst. Er wordt uitgegaan van ten minste HAVO of MBO-niveau. Relevante werkervaring kan een lagere opleiding compenseren. U hoeft niet aan bepaalde vooropleidingseisen te voldoen. NIBE-SVV is dé financiële opleider voor het bank, verzekerings en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft. Vrijstellingen in HBO Bachelor.
Opleiding tot project manager.
Bij de functie van project manager komt zoveel kijken dat er geen opleiding is die het je allemaal kan leren. Er zijn echter genoeg aanvullende opleidingen en cursussen waar je relevante competenties kunt trainen. Ook ervaren project managers kunnen vast nog wel iets bijleren over bijvoorbeeld.: Hoe zorg je ervoor dat een project een succes wordt? Dat leer je in deze online cursus projectmanagement.

Contacteer ons