Resultaten voor opleiding projectmanagement hbo

   
   
 
opleiding projectmanagement hbo
Post-hbo-opleiding Projectmanagement HAN.nl.
Wanneerje vanuit jouw rol volledig of gedeeltelijk verantwoordelijk bent of wordt voor de realisatie en implementatie van projectresultaten voorjouw organisatie en jouw werk HBO denk en doevaardigheden vereist, dan verwerf jemet de opleiding Projectmanagement een uitstekende basis om jouw competenties te vergroten.
Post-hbo Projectmanagement voor Engineers post-bachelorcursus Hogeschool Utrecht.
De post-bachelorcursus Projectmanagement voor Engineers bestaat uit een interessante mix van interne vakdocenten van Hogeschool Utrecht en een aantal gastdocenten vanuit de beroepspraktijk. Zo zorgen we ervoor dat alles wat je leert actueel is en optimaal aansluit op de beroepspraktijk. Na deze opleiding.
Opleiding Projectmanagement Management en bedrijfskunde Avans.
Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley van der Sande-Koevoets van de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 525 88 14. Projectmanagement: hard soft skills. In de opleiding maakt u kennis met alle ins en outs van projectmanagement.
HBO Project Management SMART Suriname.
Binnen de gestelde tijd en binnen het gestelde budget. Met de korte opleiding HBO Projectmanagement leer je hoe je een projectteam kunt leiden en begeleiden. Een aanrader voor aankomend projectleiders, maar ook voor iedereen die in zijn werk te maken krijgt met tijdelijke projecten.
Opleiding projectmanagement met een post-HBO diploma.
Op een speelse en verfrissende wijze maakt u in de opleiding Projectmanagement kennis met projectmatig werken, waarbij met name de beheersing van processen en het aanleren van vaardigheden centraal staan. Categorie├źn: Opdrachtgever, Projectmanager, Teamlid Tags: HBO/WO, Methodiek. U werkt minimaal op hbo-niveau.
Cursusaanbod TVVL.
TVVL heeft een uitgebreid aanbod van vakinhoudelijke bijscholing voor medewerkers in de installatiesector. Het aanbod is onderverdeeld in technische ontwerpvaardigheden, integraal samenwerken en projectmanagement. Download de cursusgids. Zelfstandig uitvoeren van dimensionerings en ontwerpberekeningen van klimaatinstallaties en luchtbehandelingsystemen voor de gebouwde omgeving.
Volg het HBO-programma Projectmanagement bij NTI.
HBO-programma Projectmanagement 7197. Bij deze opleiding kun je 8 EC's' halen, onderverdeeld in de volgende vakken.: Wat leer ik? In de korte opleiding hbo Projectmanagement leer je projecten van begin tot einde te leiden. Je leert onder andere risicoanalyses maken en projectplannen opstellen om de projecten zo soepel en effici├źnt mogelijk te laten verlopen.
HBO Master Projectmanagement master kiesjestudie.nl.
HBO Master Projectmanagement master. Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Alle HBO masters in Nederland Economie en Bedrijf. Hieronder zie je waar je deze master kunt studeren in Nederland. Het kan zijn dat de studie op meerdere hogescholen of universiteiten wordt aangeboden. Kijk in dat geval goed op de achterliggende pagina's' zodat je de feiten van de studie bij de verschillende scholen met elkaar kunt vergelijken. Let zeker ook op de score van de opleiding, want die geeft een indicatie van de onderwijskwaliteit.
HBO Projectmanagement Schoevers.
Avond, Dag en Zaterdag. De HBO Projectmanagement biedt je een compleet programma op HBO-niveau. De praktijkgerichte manier van werken zal je bijzonder aanspreken. Je gaat aan de slag met het opstellen van een projectplan en leert hoe je projecten op succesvolle wijze aanstuurt, uitvoert en bewaakt. En wat prettig is, is dat je het diploma van dit programma mogelijk als vrijstelling kunt inbrengen in de volledige opleiding HBO Associate degree Officemanagement of HBO Bachelor Executive Officemanagement van Schoevers.
HBO International Event Management.
Tijdens je studie kun je je specialiseren in bijvoorbeeld: concerten of beurzen organiseren, marketing manager, voorlichting, sponsorwerving, projectmanagement, event design, sporteventmanagement of eventmanagement. Past de opleiding International Event Management bij jou? Je leert doelgroepen onderscheiden en rekening houden met culturele verschillen. Bovendien ben je een teamspeler en aarzel je niet zelf de mouwen op te stropen. Je bent stressbestendig, vriendelijk en creatief. Een professional in de eventmanagement probeert altijd naar oplossingen te zoeken. Plaats je reactie, vraag of ervaring over.: HBO International Event Management.
Projectmanagement Opleiding Communicatie-vacatures juni 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Telecom Service Groep Vacatures in Nederland. Ondernemersvereniging EVO Zoetermeer. Je hebt kennis van de werkgebieden branding, positionering, marketing, communicatie en projectmanagement; Een afgeronde hbo opleiding zoals in de richting van. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
Facility Management hbo-opleiding.
Het eerste half jaar volg je keuzeonderwijs binnen de opleiding, bij andere opleidingen of zelfs in het buitenland. Je sluit je studie af met een afstudeeropdracht voor een organisatie uit binnen of buitenland. Onderzoek naar de economische impact van een sportevenement.

Contacteer ons