Zoeken naar opleiding projectmanagement hbo

   
   
 
opleiding projectmanagement hbo
HBO International Event Management.
Tijdens je studie kun je je specialiseren in bijvoorbeeld: concerten of beurzen organiseren, marketing manager, voorlichting, sponsorwerving, projectmanagement, event design, sporteventmanagement of eventmanagement. Past de opleiding International Event Management bij jou? Je leert doelgroepen onderscheiden en rekening houden met culturele verschillen. Bovendien ben je een teamspeler en aarzel je niet zelf de mouwen op te stropen. Je bent stressbestendig, vriendelijk en creatief. Een professional in de eventmanagement probeert altijd naar oplossingen te zoeken. Plaats je reactie, vraag of ervaring over.: HBO International Event Management.
Opleiding Projectmanagement Management en bedrijfskunde Avans.
Projectmanagement: hard soft skills. In de opleiding maakt u kennis met alle ins en outs van projectmanagement. De methode én de persoonlijke vaardigheden. U werkt aan een voor u relevant project, zodat u elke verdiepingsslag direct in praktijk kunt toepassen.
Post-hbo Projectmanagement voor Engineers post-bachelorcursus Hogeschool Utrecht.
Je kunt de locaties van de HU goed bereiken per openbaar vervoer en de auto. Interesse in de opleiding Projectmanagement voor Engineers? Open avond bezoeken? Informatie aanvragen Meld je direct aan. Vragen over de opleiding? Telefoon 088 481 88 88. Opleidingen deeltijd en duaal of cursussen.
Praktisch Projectmanagement post-hbo Tijdens de opleiding De Haagse Hogeschool.
Tijdens de professional course Praktisch Projectmanagement leert u op methodische en analytische wijze te werken. Daarnaast neemt u kennis van de volle breedte van het vakgebied. Ongeacht in welke branche u werkt, de opleiding geeft u handvaten om van elk project een succes te maken.
Deeltijdopleiding Business IT en Management HBO.
Verwacht daarnaast aandacht voor analyse van processen, adviesvaardigheden en projectmanagement. Sommige hogescholen kennen ruimte voor keuzevakken of een minor ter verbreding of verdieping van je studie. Anderen bieden een vast programma. Je kunt je specialiseren in management consultancy, programmamanagement of supply chain management. Studieniveau: hbo bachelor. Variant: Deeltijd of duaal. Duur opleiding: 4 jaar.
Opleiding projectmanagement met een post-HBO diploma.
Op een speelse en verfrissende wijze maakt u in de opleiding Projectmanagement kennis met projectmatig werken, waarbij met name de beheersing van processen en het aanleren van vaardigheden centraal staan. Categorieën: Opdrachtgever, Projectmanager, Teamlid Tags: HBO/WO, Methodiek. U werkt minimaal op hbo-niveau.
Carrièrekans in de ICT op hbo-niveau HBO Drechtsteden HBO Drechtsteden.
Introductie, De eerste module staat vooral in het teken van kennismaken met de opleiding en het onderzoeken en vastleggen van individuele ontwikkelpunten. De start wordt gemaakt met het portfolio waaraan de student de hele opleiding werkt. Requirements, Het verzamelen van de exacte wensen en behoeften van een systeem software, infrastructuur, netwerk, organisatie, etc. is een vak apart. Veel aandacht besteden we aan soft skills. Denk aan vaardigheden als luisteren, samenvatten en doorvragen. Design, Het ontwerpen van een netwerk design komt aan de orde. Software ontwikkelaars maken zich een aantal belangrijke software design principes eigen. Het beknopt vastleggen en beargumenteren van de juiste keuzes is een belangrijk onderdeel. Testen, Het correct uitvoeren van een test bespaart veel. Alles testen is onmogelijk dus moeten er risicos worden afgewogen. In deze module leert de student de juiste afwegingen te maken om beperkte hoeveelheid inspanning optimaal in te zetten. Project Management, Het klassieke projectmanagement wordt op praktische wijze besproken en uitgevoerd.
55 Projectmanagement HBO opleidingen trainingen in Breda Springest.
Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding. Max: 12 6 maanden HBO Opleiderscore: star 87, Flex Academy BV heeft een gemiddelde beoordeling van 87, uit 18 ervaringen. HBO Bootcamp Projectmanagement 3 dagen.
Avans Academie Associate Degree.
Ik stuur graag op resultaat. ONTDEK DE OPLEIDING. Introductie Organiseer je eigen werk. Tijdens de tweejarige hbo-opleiding Management staat het goed plannen centraal. Je leert hoe je een optimaal resultaat bereikt met jouw projecten of werkzaamheden. Je specialiseert je in officemanagement of projectmanagement.
HBO Projectmanagement Schoevers.
De module Projectmanagement wordt afgerond met een praktijkopdracht en de module Management en organisatie met een digitaal examen. Na een succesvolle afronding van alle modules ontvang je het diploma HBO Projectmanagement van Schoevers. De opleiding duurt 1 jaar. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd.

1994 dt date'yyyy: Controllers Netwerk is een initiatief van Alex van Groningen BV. Alex van Groningen. Over Alex van Groningen. Werken bij ons. Contact / Redactie. Actief in Overnames. Controller in een Week. Certified Business Controller Post HBO. Leadership in Finance Summit.
Projectmanagement Opleiding Communicatie-vacatures juni 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Telecom Service Groep Vacatures in Nederland. Ondernemersvereniging EVO Zoetermeer. Je hebt kennis van de werkgebieden branding, positionering, marketing, communicatie en projectmanagement; Een afgeronde hbo opleiding zoals in de richting van. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.

Contacteer ons