Meer resultaten voor opleiding projectmanagement hbo

   
   
 
opleiding projectmanagement hbo
Post-hbo-opleiding Algemeen Projectmanagement Windesheim.
In onze zes maanden durende opleiding leer je persoonlijke vaardigheden, projectmanagementtheorieën, en technieken. Lees meer over de opleiding. Toegespitst op jouw situatie. In de opleiding staan jouw eigen ervaringen met projectmanagement en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je leert succesvol projecten managen vanuit jouw specifieke werksituatie.
Opleiding Projectmanagement Management en bedrijfskunde Avans.
Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley Koevoets van de commerciële binnendienst via info@avansplus.nl of via 076 525 88 01. Projectmanagement: hard soft skills. In de opleiding maakt u kennis met alle ins en outs van projectmanagement. De methode én de persoonlijke vaardigheden.
HBO Projectmanagement, kort HBO-programma. LOI.
De opleiding HBO Projectmanagement is een must voor iedere professional die in zijn functie te maken krijgt met het leiden en/of begeleiden van korte en langlopende projecten. Het HBO-programma biedt de handvatten die nodig zijn om projecten op een planmatige, doelmatige en eenduidige manier te benaderen.
Opleiding HBO Projectmanagement Bestuursacademie Nederland.
De module Projectmanagement en communicatie rondt u af met een moduleopdracht. Als beide opdrachten met een voldoende worden beoordeeld, dan ontvangt u het diploma HBO Projectmanagement. Deze opleiding duurt 1 jaar. De opleiding wordt in zowel een dag als een avondvariant aangeboden.
Projectmanagement Post-Hbo opleiding Inholland Academy.
In deze praktijkgerichte post-hbo opleiding Projectmanagement bieden wij u de kennis, persoonlijke vaardigheden en oplossingen voor de uitdagingen waar u als projectleider tegenaan loopt in de praktijk. De opleiding is bestemd voor managers, adviseurs en medewerkers binnen projecten die de rol van projectleider willen gaan vervullen of projectleiders die hun werkervaring willen onderbouwen met theoretische kaders. We nemen middelgrote tot grote projecten als uitgangspunt voor opdrachten tijdens de opleiding. Dit kunnen projecten zijn in de industrie, techniek, bouw, dienstverlening of non-profit sector. U dient te beschikken over een hbo-diploma of een bewezen hbo werk en denkniveau.
Post-HBO opleiding Projectmanagement Hanze Professionals.
Met de post-hbo opleiding Projectmanagement van Hanzehogeschool Professionals en Bedrijven ontwikkelt u uw competenties om nóg beter het maximale uit projecten te halen. U wordt de gedreven projectleider die project, medewerkers en omgeving kan integreren en naar een hoger level kan tillen.
Post-hbo-opleiding Projectmanagement HAN.nl.
Daarnaast: je leert jezelf heel goed kennen en je kunt daardoor gemakkelijker inspelen op de complexiteit van de omgeving van projecten waaraan je werkt. Wanneerje vanuit jouw rol volledig of gedeeltelijk verantwoordelijk bent of wordt voor de realisatie en implementatie van projectresultaten voorjouw organisatie en jouw werk HBO denk en doevaardigheden vereist, dan verwerf jemet de opleiding Projectmanagement een uitstekende basis om jouw competenties te vergroten.
Projectmanagement opleidingen en trainingen ISBW.
Met een cursus of opleiding Projectmanagement van ISBW ontwikkel je in korte tijd alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om door te groeien in je vak. Je leert werken met diverse methoden en procedures die ondersteuning bieden bij het vormgeven of leiden van projecten, maar er is ook ruime aandacht voor het bewaken en het beïnvloeden van het projectproces. Bekijk hieronder ons volledige aanbod aan Projectmanagementopleidingen. Kunnen we je verder helpen? Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar. 035 7 604 800. 035 7 604 800. Bel me terug. Of bekijk alle 18 opleidingen Projectmanagement en Agile werken. Praktijkopleidingen HBO niveau 6.
HBO Projectmanagement Schoevers.
De module Projectmanagement wordt afgerond met een praktijkopdracht en de module Management en organisatie met een digitaal examen. Na een succesvolle afronding van alle modules ontvang je het diploma HBO Projectmanagement van Schoevers. De opleiding duurt 1 jaar. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd.

Contacteer ons